210
Μεθυσμένες ξιφομαχίες με παγωμένο αλκοόλ, στην αγαπημένη μας ταράτσα
DOC TV
12 Ιουλίου 2014
Φρέσκα ζουμερά φρούτα και αλκοόλ ίσον παποτό, δηλαδή ούτε παγωτό, ούτε ποτό, κάτι ανάμεσα. Μία δόση αλκοόλ (βότκα, τζιν, ρούμι) μαζί με φρούτα (μάνγκο, φράουλα, ανανάς) και πάγο, φτιάχνουν αυτό το «ενήλικο» ξυλάκι. Για πιο αλκοολούχα εκδοχή υπάρχει το παποτό-κοκτέιλ, σε όποιο κοκτέιλ μάς αρέσει.
Υστερόγραφο: Η Αθήνα από την ταράτσα του Bios, αυτό.