0
1
σχόλια
165
λέξεις
210

Pasta party στα Εξάρχεια υπέρ των αστέγων. Η Σχεδία θέλει να βάλει «γκολ στη φτώχεια»

ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
6 Νοεμβρίου 2013
Αυτός είναι ο τρόπος του περιοδικού δρόμου (και των αστέγων) Σχεδία για να συγκεντρώσει δωρεές για το Ίδρυμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων (Homeless World Cup Foundation) και την ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα Αστέγων.

Στις 30 Οκτωβρίου μια παρέα σαράντα ανθρώπων όλων των ηλικιών πήρε μέρος στον 6ο μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και σε μικρότερες διαδρομές των 10 και 5 χιλιομέτρων, ενισχύοντας την καμπάνια Γκολ στη ΦτώχειαΜπορούμε να γίνουμε μέλη αυτής της δράσης, αφού για τον ίδιο σκοπό έρχεται και ένα «pasta party» για τη λήψη των τόσο απαραίτητων υδατανθράκων, αλλά κυρίως για την παρέα και, βεβαίως, την έκφραση αλληλεγγύης. Με 10 ευρώ, οι φίλοι καλεσμένοι θα απολαύσουν τα μακαρόνια τους, φρέσκες σαλάτες, κρασάκι και κυρίως την καλή διάθεση και τη χαρά τού να προσφέρεις και να μοιράζεσαι.


Info: Γκολ στη Φτώχεια, «Pasta Party», Πέμπτη 7 Νοεμβρίου. Γιάντες, Βαλτετσίου 44, Εξάρχεια. Είσοδος €10. Κρατήσεις θέσεων: Περιοδικό Δρόμου Σχεδία, Φαβιέρου 39Α, Αθήνα, τηλ.: 213-0231.220, [email protected]

εμφάνιση σχολίων