0
1
σχόλια
192
λέξεις
210

Το πολύτιμο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού Αλληλέγγυης ετοίμασε για το Πάσχα ένα μπαζάρ και μια γιορτή υποστήριξης

DOC TV
18 Απριλίου 2013
Σύνθημα και στόχος τους «Κανείς μόνος στη κρίση». Οι γιατροί και εθελοντές του Μητροπολιτικού Ιατρείου (ΜΚΙΕ) εργάζονται ασταμάτητα, ώστε να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη. Και ενόψει του Πάσχα, οργανώνουν δύο ξεχωριστές δράσεις, οι οποίες συνδυάζουν την τροφή του σώματος και την τροφή του πνεύματος, αναδεικνύοντας «την αλληλεπίδραση της τέχνης στην υγεία, όπως αυτή προϋπήρχε στην αρχαιότητα όπου τα θέατρα συνυπήρχαν χωροταξικά με τα θεραπευτήρια (τα γνωστά Ασκληπιεία)».

Έτσι, την Κυριακή 21 Απριλίου, μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε σπιτικές νοστιμιές και να προμηθευτούμε χειροποίητα γλυκά και πασχαλινά είδη για τους αγαπημένους μας, ενώ στις 28 Απριλίου, μπορούμε μικροί και μεγάλοι να παρακολουθήσουμε την ευοίωνη παράσταση των εθελοντών «Το μυστικό της ευτυχισμένης βασίλισσας» (κείμενα Γιώργος Βήχας), με ελεύθερη είσοδο.

Η ζήτηση σε βρεφικά γάλατα και πάνες είναι μεγάλη, οπότε κάθε προσφορά μας, όσο μικρή κι αν είναι, είναι καλοδεχούμενη.


Info: Πασχαλινό Bazaar, Κυριακή 21 Απριλίου, 10:00-18:00, Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης εντός της πρώην Αμερικανικής Βάσης Ελληνικού. Θεατρική παράσταση Το μυστικό της ευτυχισμένης βασίλισσας, Κυριακή 28 Απριλίου, 17:00, Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», Κύπρου 68, Αργυρούπολη, Είσοδος δωρεάν.


Διαβάστε επίσης: Το Κοινωνικό Ιατρείο δεν αστειεύεται 

εμφάνιση σχολίων