0
1
σχόλια
179
λέξεις
210

Ζουν ανάμεσά μας. Ας σταματήσουμε να τους προσπερνάμε. Μια νέα ομάδα δημιουργείται, για να συγκεντρώνει φαγητό για τους άστεγους

DOC TV
14 Μαρτίου 2013
Το λάβαμε με μέιλ: «'Εχει οργανωθεί μια κίνηση συγκέντρωσης φαγητού από διάφορα εστιατόρια και φαγάδικα σε Εξάρχεια και κέντρο, που έχουν συμφωνήσει με το κλείσιμό τους να μας παρέχουν το φαγητό που τους έχει περισσέψει. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη διανομή του φαγητού σε διάφορους χώρους και εστίες όπου συγκεντρώνονται άστεγοι, ας καλέσουν στο 6974.86.79.75 για περισσότερες πληροφορίες.

Σκοπός είναι η δημιουργία μιας ομάδας 20-30 ανθρώπων, αριθμός συμμετεχόντων που θα επιτρέπει τη σίτιση αρκετών αστέγων καθημερινά, με ελάχιστες ώρες απασχόλησης εβδομαδιαίως για τον κάθε εθελοντή (μία ή δύο φορές την εβδομάδα για δύο ώρες το πολύ κάθε φορά), έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται το προσωπικό πρόγραμμα του καθενός, προβαίνοντας παράλληλα σε μια κοινωφελή δράση. Μέχρι στιγμής, είμαστε 14 άτομα χωρισμένα σε ομάδες των δύο.

Όποιος ενδιαφερόμενος έχει κάποια πρόταση, συνεργασία με εστιατόρια, χώρους συγκέντρωσης αστέγων/άπορων οικογενειών ή οτιδήποτε σχετικό επί του θέματος, ευπρόσδεκτη.

Επίσης, όποιος έχει παλιά ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και δεν τα χρειάζεται, μπορεί να καλέσει το 6974.86.79.75 για να τα συλλέξουμε».

εμφάνιση σχολίων