0
1
σχόλια
93
λέξεις
ΖΗΝ

Πρώτα πίνουμε τον καφέ και ύστερα τρώμε το κυπελλάκι. Λογικό

ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ 
1 Φεβρουαρίου 2013
Ο σχεδιαστής από τη Βενεζουέλα Λουίς Ενρίκε Σάρντι σχεδίασε το πιο νόστιμο -κυριολεκτικά- κουπάκι καφέ του κόσμου: ένα μπισκοτοκουπάκι, κατασκευασμένο από ζύμη μπισκότου. Το εσωτερικό του καλύπτεται από γλάσσο άχνης ζάχαρης, το οποίο δρα ως μονωτικό υλικό.

Ο σχεδιασμός έγινε για την ιταλική εταιρεία Lavazza και το νόστιμο, χρηστικό φλιτζάνι εσπρέσο έχει ήδη αποσπάσει πολλά σημαντικά βραβεία σε τομείς όπως η οικολογία, το marketing, η επιχειρησιακή στρατηγική και ο σχεδιασμός.

Το ότι επίσης δε χρειάζεται να πλένουμε κούπες μετά τον καφέ, το είπαμε;  
εμφάνιση σχολίων