1
1
σχόλια
190
λέξεις
210

Είμαστε εισηγητές στο Open Day του Σαββάτου και σας προσκαλούμε

DOC TV
19 Ιουνίου 2012
Τα Σάββατα του Ιουνίου έχουν ενδιαφέρον για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα Creative Media. Ο λόγος: τα δωρεάν σεμινάρια των Open Days από τη SAE Athens.

Το DOC TV θα συμμετάσχει στο τρίτο κατά σειρά Open Day της SAE που είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στο Digital Film Making.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου το DOC TV θα παρουσιάσει την ενότητα του Web TV αλλά το «μενού» θα έχει και Cinematography με τον διεθνώς αναγνωρισμένο εισηγητή της SAE, Στέλιο Αποστολόπουλο, Σκηνοθεσία και Σενάριο, Ψηφιακό Μοντάζ, Compositing/Green Screen και μουσικά video από τους White Room.

Κι επειδή όπως συμβαίνει συνήθως, όταν παίρνεις μια γενναία δόση από κάτι δημιουργικό θέλεις να κολυμπήσεις ακόμα πιο βαθιά, η SAE προνόησε: υπάρχουν προσφορές στα δίδακτρα των Audio Engineering, Digital Film Making, Music Business & Creative Industries, για καλοκαιρινές εγγραφές μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Εννοείται ότι σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο στη SAE Athens, με τις πιο δημιουργικές σας απορίες και προτάσεις. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Painting Reenactment: Exercise Showreel

Info: SAE Athens, Κοραή 2, Μοσχάτο, Αθήνα. Τηλ.: 210 32.17.661 (10.00 – 20.00), δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

εμφάνιση σχολίων