0
1
σχόλια
176
λέξεις
210

Ένα design πάρκο στην Τεχνόπολη

DOC TV
9 Μαΐου 2012
Δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού του design για να σου κινήσει το ενδιαφέρον η υπαίθρια έκθεση τέχνης Renew it που βασίζεται στην ιδέα της επαναχρησιμοποίησης υλικών, με εκθέματα όπως έπιπλα και διάφορα αντικείμενα. Η αυλή της Τεχνόπολις, επιπλέον, θα μεταμορφωθεί σε ένα «πάρκο» σύγχρονου ελληνικού design όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε έργα, κατασκευές και installations από Έλληνες δημιουργούς, καλλιτέχνες, designers, αρχιτέκτονες.

Το Design Lab είναι ίσως η πιο δυναμικά ανερχόμενη διοργάνωση για το σύγχρονο design στην Αθήνα, και ένα ιδανικό σημείο συνάντησης για αρχιτέκτονες, διακοσμητές, interior designers και όχι μόνο. Φέτος διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κάνοντας άνοιγμα και στον ιδιώτη: ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεσαι να δεις τους χώρους της εμπορικής έκθεσης, μπορείς να απολαύσεις τις παράλληλες δραστηριότητες στους εξωτερικούς χώρους του Tεχνόπολις.

Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας του 2ου Design Lab.


Info: Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας Design Lab, 12-14 Μαΐου, Τεχνόπολις, Αθήνα. Τιμή εισόδου (για τις αίθουσες): €5. Είσοδος ελεύθερη για τις παράλληλες δραστηριότητες στους εξωτερικούς χώρους. Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Μαΐου: 11.00-23.00, Δευτέρα 14 Μαΐου: 16.00-22.00

εμφάνιση σχολίων