0
1
σχόλια
185
λέξεις
CULTURE
Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι πολύτιμα και ενώνουν τις τελίτσες από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα, για να δημιουργήσουν μια εβδομάδα, με ξεχωριστές εκδηλώσεις. Δώστε ραντεβού σε αυτά!
 
ΑΝΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ
28 Μαΐου 2024
«Δεν το ξέρετε; Τα μικρά ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία επιστρέφουν. Είναι η νέα τάση. Μπορεί να ακούσατε τα νέα ότι τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία πέθαναν, ότι τα βιβλία πέθαναν, ότι ίσως ακόμα και η ανάγνωση πέθανε ―σ’ όλα αυτά απαντάω, κάθισε φίλε μου. Έχω μια ιστορία να σου διηγηθώ». Έτσι γράφει η Αν Πάτσετ στην αρχή του δοκιμίου της με τίτλο «Το βιβλιοπωλείο αντεπιτίθεται».

Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες, όπου τα παιδιά γοητεύονται από την ανάγνωση, όπου ανακαλύπτουμε νέους, άγνωστους κόσμους,

Την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν στην πιο μεγάλη γιορτή. Ελάτε να γνωριστούμε εκεί και μοιραστείτε στα social το #miavdomadastamikra.


Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Fb για να βλέπετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν


Διαβάστε επίσης:
Αν Πάτσετ: «Το βιβλιοπωλείο αντεπιτίθεται»
ΑΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #102: Little Tree: Books & Coffee
ΕΡΕΥΝΑ: Τα βιβλία αλλάζουν τον εγκέφαλο
εμφάνιση σχολίων