0
1
σχόλια
197
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Καταγγελία γυναίκας στο Mega στον απόηχο της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ, από τον πρώην σύντροφό της
 
DOCTV.GR
4 Απριλίου 2024
«Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο και με έδιωξαν. Πριν δύο χρόνια βίωσα ενδοοικογενειακή βία. Πήγα στο Α.Τ των Αγίων Αναργύρων να το καταγγείλω. Ο αστυνομικός στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε σωστά. Ήμουν άγρια χτυπημένη, με μώλωπες και μου είπε πως δεν μπορώ να ανέβω γιατί υπάρχει πάνω μία άλλη διαδικασία αυτοφώρου. Με ρώτησε εάν με χτύπησε, και ήμουν μαυρισμένη, και μου είπε καλύτερα να φύγω.

Γύρισα σπίτι και προσπάθησα ξανά την επόμενη ημέρα. Είχε βάρδια κάποιος άλλος αστυνομικός και έγινε το ίδιο σκηνικό. Μου είπαν πως θα περιμένω πολλές ώρες γιατί υπάρχει πάνω αυτόφωρο και πάλι. Δεν μπήκα μέσα ποτέ”, δήλωσε αρχικά η γυναίκα.

«Το θέμα είναι να αλλάξει και η νομοθετική ρύθμιση για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Εγώ μετά κινήθηκα νομικά. Είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και τώρα μου είναι δύσκολο να μιλήσω. Θυμήθηκα ξανά το περιστατικό όταν το είδα. Πως πήγα να ζητήσω βοήθεια και δεν με άκουσαν».


Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Fb για να βλέπετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν


Διαβάστε επίσης:
Έχει εκτίσει 12μηνη ποινή φυλάκισης ο φρουρός
Γυναικοκτονία: Εισαγγελική παρέμβαση για ευθύνες αστυνομικών
Γυναικοκτονία: ο όρος που ενοχλεί
εμφάνιση σχολίων