0
1
σχόλια
380
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Η σπαρακτική επιστολή της 12χρονης που διαβάστηκε στην εκδήλωση υποστήριξής της από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη
 
DOCTV.GR TEAM
26 Μαρτίου 2024
Η επιστολή της 12χρονης από τον Κολωνό είναι μια απόδειξη ότι το έγκλημα εναντίον της γίνεται ξανά και ξανά. Καμιά δικαιοσύνη δεν την έχει προστατεύσει, κανένας θεσμός, καμιά αστυνομία.

Η επιστολή της διαβάστηκε από την 20χρονη αδερφή της στην εκδήλωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης στη 12χρονη που πραγματοποιήθηκε ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου που αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή.

«Πήγαινα στην πλατεία όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς»              

«Είμαι η … (12χρονη) και θέλω να σας εκφράσω μια τελευταία φορά τα συναισθήματα μου. Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωση μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα.

Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ. Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ.

Όχι τη μαμά μου. Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε. Σας ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή… φοβόμουν πολύ.

Ήρθε η ώρα όμως, ήρθε η λύτρωση μου, ήρθατε εσείς. Πίστεψα ότι τελείωσαν οι εφιάλτες μου και ξαφνικά: Που είναι η μαμά μου; Γιατί τη μαμά μου; Που είναι τα αδέλφια μου; Που είναι η οικογένεια μου; Γιατί με αφήσατε μόνη μου;

Εγώ φταίω, εγώ φταίω που δε σας μίλησα νωρίς. Όχι η μαμά μου. Θέλω να σταματήσουν οι εφιάλτες μου εδώ. Τα Χριστούγεννα δεν με άφησαν ούτε τη μαμά μου να δω.

Θέλω να σας πω κάτι κυρία εισαγγελέα: όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα; Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και στη μαμά μου λέω ψέματα. Η μαμά μου είναι αθώα και θα το λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβουν όλοι»


Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Fb για να βλέπετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν


Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου για απόπειρα βιασμού
SOS Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας για Κολωνό
Κολωνός: Δεν μπορεί να υπάρχει συναίνεση ανηλίκου σε τέτοιες πράξεις
εμφάνιση σχολίων