0
1
σχόλια
238
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Αντί για απαίτηση δικαιοσύνης, μας προτρέπουν σε σιωπή #28Φεβ
 
DOCTV.GR
26 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μητροπολίτης Λάρισας σε τελετή μνήμης για τα 57 θύματα των Τεμπών είπε: «Να ξέρετε ότι έναν κεκοιμημένο τον τιμάς πολύ με τη σιωπή και την προσευχή, δεν τον τιμάς με τον θόρυβο».

Το σχόλιο έρχεται σε συνέχεια των μαθημάτων πένθους που έκανε ο πρώην Υπ. Μεταφορών Κώστας Καραμανλής κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική σχετικά με τα Τέμπη για «βουβό πόνο» των συγγενών των θυμάτων: «Διαπιστώνω ότι σε πολλούς από τους ανθρώπους αυτούς ο πόνος τους είναι βουβός. Κρατήστε το αυτό. Ο πόνος τους είναι βουβός».

Και ο Μητροπολίτης μας συστήνει να αφήσουμε τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά τους: «Δεν είμαι αρμόδιος επί θεμάτων δικαιοσύνης και κοινοβουλευτικών θεμάτων (…). Το σπουδαίο είναι να αφήσουμε αυτούς που έχουν την ευθύνη και την αρμοδιότητα να μιλήσουν, να κάνουν τη δουλειά τους, να μην βιαζόμαστε».

Την ίδια ώρα τόσο η Μαρία Καρυστιανού όσο και άλλοι γονείς φωνάζουν «ο πόνος μας ΔΕΝ είναι βουβός» και κινητοποιούνται, ενώ όλο και περισσότεροι κλάδοι ετοιμάζονται να κατέβουν σε απεργία και διαμαρτυρία στις 28 Φεβρουαρίου, την ημέρα που θα κλείσει ένας χρόνος από εκείνη την σκοτεινή ημέρα στα Τέμπη.

Στην φωτογραφία το έργο του Γιώργου Κόφτη «58 καρφιά στα Τέμπη»


Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Fb για να βλέπετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν


Διαβάστε επίσης:
Μαρία Καρυστιανού: Σεβαστείτε το πένθος μας!
Το Υπ. Οικονομικών καταργεί τη ζώνη παράκτιας προστασίας!
Τσίπρας: Ο Κασσελάκης να προσφύγει στα μέλη για να ανανεώσει την εμπιστοσύνη
εμφάνιση σχολίων