0
1
σχόλια
195
λέξεις
210
Μια συναυλία στην Πλατεία Κοτζιά στις 6 Μαΐου, στο πλαίσιο του Athens City Festival, του Δήμου Αθηναίων
 
DOCTV.GR
2 Μαΐου 2023
Οι συναρπαστικοί Cinematic Orchestra έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία στην Πλατεία Κοτζιά στις 6 Μαΐου, στο πλαίσιο του Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων. Το συγκρότημα του “To Build A Home”, του “Arrival Of The Birds” είναι ένα από τα αγαπημένα σχήματα της Βρετανικής μουσικής σκηνής, συγκεντρώνοντας δισεκατομμύρια streams.

Από τον πρώτο δίσκο τους, το “Motion” που κυκλοφόρησε το 1999, έγινε ξεκάθαρο ότι οι Cinematic Orchestra θα μας απασχολούσαν για πολύ καιρό ακόμα αλλά και ότι το όνομά τους ήταν πολύ ταιριαστό με τον ήχο που ήθελαν να δημιουργήσουν. Η αναγνώριση υπήρξε άμεση, κι έτσι βρέθηκαν να παίζουν ζωντανά στην τελετή του Directors’ Guild Lifetime Achievement Award για τον ανυπέρβλητο Stanley Kubrick.

Έκτοτε, ακολούθησε μια πορεία δύο δεκαετιών, γεμάτη με αξιοσημείωτες μουσικές στιγμές με βάση τη nu jazz, το downtempo και τη σύγχρονη κλασική μουσική: τέσσερα studio albums, δύο soundtrack albums και δύο live albums. Κάθε συναυλία των Cinematic Orchestra είναι ένα οπτικοακουστικό θέαμα με έντονη κινηματογραφική ατμόσφαιρα.


Cinematic Orchestra Live: 06 Μαΐου 2023, Πλατεία Κοτζιά, Αθηνάς 63, Αθήνα, Ώρα έναρξης: 21:20

 
Διαβάστε επίσης: 22ο Athens Jazz στην Τεχνόπολη με ελεύθερη είσοδο
εμφάνιση σχολίων