0
1
σχόλια
239
λέξεις
IT LIST
Το Chalkida Street Food Festival 2023 γίνεται δίπλα στο κυματάκι, με συναυλίες, dj sets και ελεύθερη είσοδο
 
DOCTV.GR
8 Ιουνίου 2023
Η παλίρροια και η άμπωτη, τα πλοιαράκια που πάνε κι έρχονται, ο κόσμος που ανεβοκατεβαίνει την παραλιακή περατζάδα. Αέναες διαδρομές του καλοκαιριού στην Χαλκίδα, με μια στάση που γίνεται θεσμός θερινός. Το Chalkida Street Food Festival επιστρέφει με την δική του τριήμερη γιορτή στην πλατεία μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι, στο αγαπημένο στενό του Ευρίπου.

Ο καλός ραδιοφωνικός σταθμός της Χαλκίδας, HOME 89.1, παρουσιάζει από τις 9 μέχρι και τις 11 Ιουνίου ένα festival με γεύσεις από όλο τον πλανήτη, συναυλίες και dj sets, που γίνεται σημείο συνάντησης τόσο για τους κατοίκους του νησιού όσο και για τους τουρίστες.

Εννοείται πως το festival συνδυάζεται με βόλτα και μπάνιο για τους Αθηναίους, στο κάτω κάτω απέχει μετά βίας μια ώρα από το κέντρο.

Οι γευστικές επιλογές φέτος απλώνονται σε 20 street food kiosks με πρωτότυπες γεύσεις και λιχουδιές από όλο τον κόσμο. Οι συνταγές εκπροσωπούν κάθε γωνιά του πλανήτη από tacos μέχρι noodles και sushi.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον για εμάς έχουν και τα 10 market kiosks με εκλεκτά προϊόντα της Ευβοϊκής γης και φυσικά τα Cocktails kiosks με κοκτέιλ και παγωμένα ποτά και μπίρες.

Στο μουσικό πρόγραμμα θα ακούσουμε τον Rsn και τους Electric Quartet με τον Mc Yinka το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα παίζουν οι ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με τον Dj Micro.

Το DOCTV.gr είναι χορηγός επικοινωνίας. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας –Δήμος Χαλκιδέων.


Chalkida Street Food Festival 2023: Κόκκινο Σπίτι, Παρασκευή 9/6, 18:00 – 00:00. Σάββατο 10/6, 12:00 – 00:00. Κυριακή 11/6, 12:00 – 00:00. Είσοδος ελεύθερη
εμφάνιση σχολίων