1
2
σχόλια
181
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Μετά τις sold out παραστάσεις του Neapoly, ο Κωνσταντίνος Βήτα και ο Νίκος Πατρελάκης συναντιούνται ξανά στο ηλεκτρονικό σύμπαν του Neapoly

 
DOCTV.GR
1 Μαρτίου 2023
Μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ τους, οι δυο καλλιτέχνες επανέρχονται στον χώρο της Εναλλακτικής Σκηνής με το sold out project που παρουσίασαν πέρυσι.

Οι δύο μουσικοί εξερευνούν την ηλεκτρονική μουσική από τη βάση της, ως φόρμα και ως ύφος. Η μινιμαλιστική επανάληψη των arpeggiators, ο εξαρχής σχεδιασμός των τεχνητών ηχοχρωμάτων, η χρήση αναλογικών πηγών και επεξεργαστών αποτελούν τη βάση της ηχητικής πραγματικότητας του Neapoly.


Παράλληλα, οι καλλιτέχνες στρέφουν το βλέμμα τους στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αναζητώντας τις αρχικές αναφορές της electronica. Η video art ιστορία αποτελεί μέρος της παράστασης και μοιάζει με ένα ιδιότυπο «road movie».

Μουσική: Κωνσταντίνος Βήτα, Νίκος Πατρελάκης
Σκηνοθεσία βίντεο, σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Πατρελάκης
Επιμελητής ήχου: Γιάννης Λαμπρόπουλος
Επιμελητής βίντεο: Κωνσταντίνος Κατριός
Γραφικά βίντεο: Γιασμίν Μποροντίν


Neapoly, Κωνσταντίνος Βήτα, Νίκος Πατρελάκης, 31 Μαρτίου - Κυριακή 02 Απριλίου 2023, 21:30 Neapoly, EΞΤΡΑ, Τιμές εισιτηρίων: €15, €20, Φοιτητικό: €10. Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 
Δείτε επίσης:
Online Live: Constantine Skourlis στο Πάρκο Λαυρίου
Μια μεγάλη έκθεση για την Nelly's στο Μουσείο Μπενάκη


 
εμφάνιση σχολίων