0
1
σχόλια
263
λέξεις
CULTURE
DOCTV.GR | UNSPLASH
7 Φεβρουαρίου 2023
Για τους βιβλιοφάγους, που θέλουν να παρακολουθούν τα πάντα αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν κάθε φορά όσα βιβλία επιθυμούν, η Πρωτοπορία έχει μια γενναιόδωρη προσφορά. Αν μέσα σε 25 ημέρες έχουν διαβάσει το βιβλίο που αγόρασαν, μπορούν να μας το επιστρέψουν και να πάρουν πίσω το 50% των χρημάτων που πλήρωσαν.

Στην κατηγορία αυτών των επαναγοραζόμενων βιβλίων ανήκουν (καταρχήν) σχεδόν όλα τα «ευπώλητα» και «εμπορικά» βιβλία. Σταδιακά, ο αριθμός των τίτλων αυτών μεγαλώνει και ελπίζουμε κάποια στιγμή να καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι των πωλούμενων βιβλίων. Το κουπόνι επαναγοράς του διαβασμένου βιβλίου εκδίδεται από το ταμείο μαζί με την απόδειξη.

Αλλά ακόμη κι αν έχετε αγοράσει βιβλία που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα αλλού φέρτε τα μας με την απόδειξη αγοράς και κερδίστε το 50% ή χωρίς την απόδειξη και κερδίστε το 34% της αξίας (η μισή αξία του αντίστοιχου μεταχειρισμένου).

Τα μεταχειρισμένα βιβλία δεν αλλάζονται, μπορούν μόνο να επιστραφούν είτε για την επιπλέον έκπτωση 10% ή για επαναγορά.

Βιβλία από δεύτερο χέρι. Στην Πρωτοπορία υπάρχει πια και τμήμα μεταχειρισμένων βιβλίων. Θα ανακαλύψετε από σπάνια και προ πολλού εξαντλημένα βιβλία, μέχρι πρόσφατα μπεστ-σέλερ σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα βιβλία που γίνονται περιττά για τον έναν, μπορεί να είναι ανεκτίμητα για κάποιον άλλο. Φέρτε κι εσείς τα «περιττά» σας βιβλία και κερδίστε χρήματα αγοράζοντας καινούργια.

Βιβλία στοκ. Στην Πρωτοπορία σας έχουμε ετοιμάσει κι ένα άλλο τμήμα, με βιβλία από τα στοκ των εκδοτών. Εκεί θα βρείτε, σε πραγματικά χαμηλές τιμές, βιβλία που ατύχησαν εμπορικά, αλλά που δεν παύουν να είναι σπουδαία.


Διαβάστε επίσης:
2023: Τα νέα μουσεία του κόσμου
Μια διεθνής παράσταση με τον Τζον Μάλκοβιτς στη Στέγη
Γκάνμπατε: Η τέχνη της επίμονης προσπάθειας
εμφάνιση σχολίων