0
1
σχόλια
186
λέξεις
210
Το παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων βρίσκεται πλέον στο κέντρο των Αθηνών, στην Πλατεία Κάνιγγος αλλά λόγω της πολλαπλής κρίσης κινδυνεύει να κλείσει

 
DOCTV.GR
25 Ιανουαρίου 2023
Προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης, για να μη βάλει λουκέτο το βιβλιοπωλείο των αστέγων «ο Ανέστιος».  Αν κλείσει 4 άστεγοι που σήμερα εργάζονται θα μείνουν και άνεργοι. Μετά από πολλές δυσκολίες άνοιξε πρόσφατα το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων στην Πλατεία Κάνιγγος στην οδό Γραβιάς 9-11 και το όνομά του, είναι «Ανέστιος».

Στα 3 χρόνια λειτουργίας του, στην αποθήκη της οδού Πειραιώς έχουν συλλεγεί από δωρεές, περίπου, 90 χιλιάδες βιβλία ενώ αυτή τη περίοδο εργάζονται σε αυτό 4 πρώην άστεγοι. «Ο «Ανέστιος» βρίσκεται στην οδό Γραβιάς 9-11, στο κέντρο της Αθήνας και λειτουργεί ως κανονικό Παλαιοβιβλιοπωλείο.

Τον τελευταίο καιρό οι γενικότερες οικονομικές δυσκολίες δυσκολεύουν την προσπάθεια επιβίωσης του εγχειρήματος. Καλούμαστε λοιπόν να βοηθήσει ο καθένας μας, με την αγορά ενός από τους χιλιάδες τίτλους, προκειμένου να μην κλείσει το εγχείρημά και για να μπορέσουν όσοι εργάζονται σε αυτό να επιζήσουν.

Το ωράριο λειτουργίας του παλαιοβιβλιοπωλείου των αστέγων  της οδού Γραβιάς 9-13, μέχρι 28 Ιανουαρίου 2023 είναι: καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

 
Διαβάστε επίσης: Μια κινητή βιβλιοθήκη για τα φτωχά χωριά
εμφάνιση σχολίων