0
1
σχόλια
373
λέξεις
210
Το Disney+ οργανώνει ένα τετραήμερο εκδηλώσεων με προβολές των νέων φιλμ «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο», «Πινόκιο» με τον Τομ Χανκς, ένα θεματικό installation με φουσκωτά για παιδιά και μια συναυλία
DOCTV.GR
8 Σεπτεμβρίου 2022
Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου (από την Πέμπτη 08/09 μέχρι και την Κυριακή 11/09) το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος σε εκδηλώσεις, προβολές πρωτότυπων ταινιών Disney+ και ένα θεαματικό installation με φουσκωτές κατασκευές που θα είναι διαθέσιμο κάθε μέρα από τις 10:00 έως τις 23:00.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Disney+ Day Live In Concert» με την 55μελη συμφωνική, Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. Η συναυλία περιλαμβάνει περιεχόμενο του Disney+, δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα για όλους, με διαχρονικά μουσικά θέματα από ταινίες όπως «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Η Μικρή Γοργόνα», «Αλαντίν», «Πειρατές της Καραϊβικής» και «Ψυχρά κι Ανάποδα» αλλά και θέματα από τον «Iron Man» της Marvel, «The Mandalorian» από το Star Wars, ως και πρόσφατες επιτυχίες όπως το «Δεν Μιλούν Για Τον Μπρούνο» από την ταινία «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός».

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου μπορείτε να επισκεφθείτε τις φουσκωτές κατασκευές. Σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, από τις 10:00 έως τις 23:00, το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Yπαίθριο Πάρκινγκ Λεωφορείων, τις θεαματικές φουσκωτές κατασκευές Disney+ εμπνευσμένες από εμβληματικούς χαρακτήρες του Disney+ όπως η ασπίδα του Captain America, ο Όλαφ από το «Ψυχρά κι Ανάποδα», το κράνος του Boba Fett, η μπάλα Luxo της Pixar.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα, πρωτότυπη ταινία του Disney+ «Πινόκιο», ένα live action remake του κλασσικού αριστουργήματος κινουμένων σχεδίων, με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Robert Zemeckis. Η ταινία θα προβληθεί στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ θα προβληθεί η πρωτότυπη ταινία του Disney+ «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο», η οποία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ταξίδι της οικογένειάς του από τη Νιγηρία στην Ελλάδα και έπειτα στην Αμερική. Μια ταινία, γυρισμένη στην Αθήνα, για την οικογένεια Αντετοκούνμπο, η οποία έφερε στον κόσμο τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα -την πρώτη τριάδα αδελφών που κατέκτησαν πρωτάθλημα NBA. Η ταινία θα προβληθεί στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους.
εμφάνιση σχολίων