0
1
σχόλια
222
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
31 Αυγούστου 2022
«Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς ίσως για αυτόν τον λόγο η ΕΕ είναι διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια», γράφει το γερμανικό Spiegel.

Ο δημοσιογράφος Μαξιμίλιαν Ποπ υπογράφει το άρθρο με τίτλο «Το μονοπάτι της Ελλάδας προς τον αυταρχισμό», ακόμα ένα που έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα των μεγαλύτερων δυτικών ΜΜΕ που ασχολούνται με τον Μητσοτάκη της αυθαιρεσίας, της λογοκρισίας, της αδιαφάνειας

Η διάλυση της δημοκρατίας στην Ουγγαρία και την Πολωνία κρατά απασχολημένα τα ευρωπαϊκά δικαστήρια και την Κομισιόν, όπως σχολιάζει. «Η Ελλάδα, υπό τον δεξιό συντηρητικό Κυριάκο Μητσοτάκη ολισθαίνει συνεχώς προς τον αυταρχισμό»

Αρκετές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είναι διατεθειμένες «να κάνουν τα στραβά μάτια στη σκοτεινή πλευρά του εταίρου τους στην Ε.Ε» σχολιάζει το άρθρο. «Αυτό για το οποίο δεν θέλει να μιλάει ο Μητσοτάκης είναι οι αναρίθμητες παραβιάσεις που έχουν διαπράξει Έλληνες αξιωματούχοι στη διάρκεια της θητείας του.

Το κείμενο θίγει και το θέμα των παραβιάσεων στα σύνορα: «Οι Έλληνες αξιωματούχοι φαίνεται ότι δεν λογοδοτούν για τα εγκλήματά τους στα σύνορα. Αντιθέτως, αυτό που συμβαίνει συχνά είναι οι άνθρωποι που τα καταγράφουν να βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση».

«Εξαρτάται από τους Έλληνες να σταματήσουν την αυταρχική τάση στη χώρα τους» γράφει ο Μαξιμίλιαν Ποπ υπενθυμίζοντας πως το αργότερο μέχρι τον επόμενο χρόνο θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα. «Οι πολίτες εκεί μπορούν να αποφασίσουν σε τι είδους χώρα θέλουν να ζήσουν»

 
εμφάνιση σχολίων