0
1
σχόλια
239
λέξεις
CULTURE
Tον Αύγουστο, η Στέγη μας κάνει παρέα με μουσική, συναυλίες, παραστάσεις και φιλοσοφικές συζητήσεις, με ελεύθερη πρόσβαση
 
DOCTV.GR
29 Ιουλίου 2022
Σε μια εποχή που όλο και περισσότερο βυθιζόμαστε στους κόσμους που μας υπόσχονται οι οθόνες, το Ίδρυμα Ωνάση κάνει μια ανοιχτή πρόσκληση για αυτόν τον Αύγουστο: Ας κλείσουμε για λίγο τις οθόνες, ας ξεκουράσουμε τα μάτια μας κι ας ακούσουμε μόνο αυτά που μας αρέσουν.

Με ακουστικά ή χωρίς, δυνατά ή σε ήπια ένταση: Μουσικές από όλο τον κόσμο και όλων των ειδών, συζητήσεις για την κοινωνία του σήμερα, αλλά και φιλοσόφους που συνεχίζουν να αφορούν το εδώ και τώρα της ζωής μας, μύθους και παραμύθια κατευθείαν από τους Θεούς του Ολύμπου. Από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη, από την πολυκατοικία στο νησί, από την πετσέτα στην παραλία στο τραπέζι κάτω από έναν πλάτανο.

Για όσο μένουμε στο σπίτι, αλλά και όσο κάνουμε διακοπές, μέσα από το Onassis Channel στο YouTube, τα Οnassis Podcasts, το STAGES A/LIVE, αλλά και τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό της Στέγης, Μovement Radio, οι ήχοι, οι μουσικές, οι συναυλίες, οι συζητήσεις του Ιδρύματος Ωνάση είναι διαθέσιμες σε όλους και όλες, κι ας μην κοιτάμε την οθόνη μας.


Tο Ίδρυμα Ωνάση συνεχίζει να διαθέτει 24/7 και δωρεάν παραγωγές και υλικό από θεατρικές πρεμιέρες, σύγχρονο χορό, υβριδικές παραστάσεις, κινηματογραφημένες συναυλίες, συζητήσεις με τολμηρούς ανθρώπους και πολλά περισσότερα στο Onassis Channel στο YouTube

Ανακαλύψτε εδώ

 
Διαβάστε επίσης:
VIDEO: Οι 9 αγαπημένες μας συναυλίες στο Onassis Channel
LIVE DJ SET: Η Charlotte de Witte στην Αρχαία Μεσσήνη
VIDEO: Η Laurie Anderson συζητάει στην Αθήνα


 
 
εμφάνιση σχολίων