0
1
σχόλια
256
λέξεις
210
DOCTV.GR
18 Ιουλίου 2022
Φέτος το καλοκαίρι, τo Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, έχει τη χαρά να προσφέρει παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.

Η αρχή έγινε 13 Ιουλίου με την παράσταση «Μαρίκα Νίνου - Σαν άστρο» στο κατάμεστο θέατρου του Αττικού Άλσους «Κατίνα Παξινού» να καταχειροκροτεί τη μεγάλη επιτυχία της χειμερινής σεζόν του Θεάτρου Τέχνης για τη ζωή και το έργο της Μαρίκας Νίνου, με ζωντανή μουσική, αυθεντικά ρεμπέτικα τραγούδια.

21-22 Ιουλίου: «Οι παστρικές» (πρεμιέρα): Η νέα παραγωγή από το Θέατρο Τέχνης με αφορμή την επέτειο της μικρασιατικής καταστροφής, επικεντρώνεται στα έργα και τα πάθη των νεαρών γυναικών που αποτελούσαν τη συντριπτική πλειοψηφία του προσφυγικού πληθυσμού, συνδυάζοντας πρωτότυπα κείμενα και ζωντανή μουσική και τραγούδια με αποσπάσματα από τις Ικέτιδες του Αισχύλου αλλά και ιστορικά στοιχεία. Αναλυτικές πληροφορίες και προκρατήσεις θέσεων στο digitalculture.gov.gr. Ώρα έναρξης: 9μμ.- διάρκεια παράστασης: 70΄ λεπτά, Ελεύθερη είσοδος

27 Ιουλίου: «Οι παστρικές»: Θέατρο Κολωνού. Η νέα παραγωγή στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Όλη η Αθήνα Μια Σκηνή.. Ώρα έναρξης: 9μμ.- διάρκεια παράστασης: 70΄ λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά από την ticketservises.gr. Διανομή δελτίων εισόδου θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της παράστασης στο θέατρο.

1 Αυγούστου: «Εκκλησιάζουσες - η Λαϊκή Οπερέττα», Εθνική Λυρική - Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Η συμπαραγωγή έκανε πρεμιέρα με εξαιρετική επιτυχία στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του 2019 και αποτελεί μουσική διασκευή του έργου του Αριστοφάνη, με μουσική και τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη. Το 2019 και το 2021 παρουσιάστηκε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και φέτος παρουσιάζεται σε νέα, εμπλουτισμένη μορφή και διανομή.

Ώρα έναρξης: 7.30 μμ.- διάρκεια παράστασης: 95΄ λεπτά, Ελεύθερη είσοδος


Πληροφορίες: Θέατρο Τέχνης
εμφάνιση σχολίων