0
2
σχόλια
244
λέξεις
210
DOCTV.GR
11 Μαΐου 2022

Χιλιάδες Αθηναίοι κατέκλυσαν για πολλές ώρες τόσο τη Βαρβάκειο αγορά όσο και την οδό Αθηνάς την Κυριακή, στο πρώτο ανοιχτό party των Street Outdoors σε συνεργασία με το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων.

Οι guests djs έπαιξαν πολύ ωραία set κατά κοινή ομολογία, το σκηνικό ήταν πρωτόγνωρο για τους Αθηναίους, μιας που η αγορά άνοιξε πρώτη φορά για event, και η διοργάνωση σε γενικές γραμμές ήταν καλή, αν εξαιρέσεις τα ποτά (κοκτέιλ 12 ευρώ σε πλαστικό, μπίρες 5 ευρώ το κουτάκι) και τις ελάχιστες χημικές τουαλέτες στην είσοδο.

Οι Street Outdoors θα επιστρέψουν για άλλα δύο πάρτι σε συνεργασία με το ACF μέσα στον Μάιο.

Την Κυριακή 15 Μαϊου, στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης, οι Street Outdoors θα παρουσιάσουν ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια μουσικά τους events, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα με μουσικές World, Balearic και Disco. Ένα event με ελεύθερη είσοδο, brunch και μουσικές από τον καλεσμένο DJ Thris Tian.

Τον Thris Tian που μας σύστησε το διεθνές Boiler Room. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός που ίδρυσε τον Worldwide Fm μαζί με τον Gilles Peterson (o Βρετανός μουσικός σούπερ ήρωας που έχει ταυτιστεί με είδη όπως η acid jazz ή το σύγχρονο downtempo) αναλαμβάνει να μας οδηγήσει μέσω της μουσικής σ΄ ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό ταξίδι.

Το Street Outdoors θα παρουσιάσει ακόμα ένα ανοιχτό πάρτι με ελεύθερη είσοδο σε συνεργασία με το This is Athens Fest, την Κυριακή 22 Μαΐου στην πλατεία Θεάτρου, κάτω από την οδό Αθηνάς και την Βαρβάκειο, στο ιστορικό κέντρο.