0
1
σχόλια
269
λέξεις
210
Τρεις συναυλίες γίνονται μέρος του This is Athens City Festival, του ανοιξιάτικου φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων με 100 εκδηλώσεις σε όλη την πόλη, πολλές από αυτές δωρεάν.
 
DOCTV.GR | UNSPLASH
5 Μαΐου 2022
Church Sessions by Pepper pres. Asaf Avidan, Αγγλικανική εκκλησία Αγ Παύλου, 16/05/2022: Οι συναυλίες στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου έχουν κάτι μυσταγωγικό. Ο Pepper 96.6 δίνει ραντεβού με τον διάσημο τραγουδοποιό Asaf Avidan.

Negros tou Moria Festival, Δημοτική Αγορά Κυψέλης, 28/05/2022: Ο Νέγρος Του Μοριά, ο διάσημος καλλιτέχνης της hip hop σκηνής αναζητά τις ρίζες του στα μουσικά μονοπάτια δύο χωρών που τον έχουν σημαδέψει. Στο πλαίσιο του This is Athens City Festival, στήνει μια μεγάλη γιορτή και μας καλεί όλους να ανακαλύψουμε τι σημαίνουν οι δύο πατρίδες του. Από νωρίς το μεσημέρι, εικαστικές εκθέσεις, συναυλίες και dj set, δημοτικοί ελληνικοί χοροί και παραδοσιακές Γκανέζικες χορογραφίες ξεδιπλώνουν το πολύχρωμο μωσαϊκό που συνθέτει γωνιές της Αθήνας του σήμερα. Το Σάββατο 28 Μαΐου, από τις 16:00 και μέχρι τις 00:00, ο Kofi Ansong (Νέγρος του Μοριά) πιάνει το μικρόφωνο και ψάχνει τις ρίζες του σε μια συγκέντρωση που θα παρελάσουν κορυφαίες μορφές της hip hop σκηνής όπως οι Moose, Kareem Kalokoh, Gameboy &YT, κ.α.

Garden Festival pres. Marios Strofalis Quartet & Irini Toumbaki, Πάρκο Ελευθερίας, 27/05/2022: Ο Μάριος Στρόφαλης πριν το καλοκαιρινό του Μικρό Παρίσι, το φεστιβάλ που μπολιάζει με πολιτισμό και τέχνη αδικημένες γωνιές της πόλης, από την Ομόνοια και το Μεταξουργείο, μέχρι το Σταθμό Λαρίσης, παρουσιάζει το Garden Festival. Η Jazz μουσική βγαίνει από τα μικρά club και επιλέγει τους ανοιχτούς κήπους για να πλησιάσει όχι μόνο το κοινό της, αλλά και όλους όσους δεν είχαν ποτέ πριν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν.

 
εμφάνιση σχολίων