0
1
σχόλια
220
λέξεις
210
Ο Παρασκευάς είναι ένας από τους ανθρώπους της Σχεδίας
 
DOCTV.GR
4 Απριλίου 2022
Ο Παρασκευάς είναι ένας από τους ανθρώπους της Σχεδίας στη Θεσσαλονίκη, όπως λέει η ίδια η Σχεδία και μας διηγείται (με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων) την όμορφη σχέση του με τους δύο τετράποδους φίλου του. Βοηθήστε κι εσείς τη Σχεδία στο σημαντικό έργο της, αγοράζοντας το περιοδικό της, το οποίο δίνει κέρδη και εργασία σε συνανθρώπους μας που είναι άστεγοι.

«Η γάτα και ο σκύλος μου δεν είναι απλώς μια συντροφιά, είναι η οικογένειά μου. Το γατάκι το βρήκα πριν από ενάμιση χρόνο στο δρόμο τραυματισμένο. Ο κτηνίατρος, με ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί είναι να του αφαιρέσει το ένα ποδαράκι. Αποφάσισα να το φιλοξενήσω μέχρι να αναρρώσει, ο καιρός πέρασε και η Μιλάγκρο είναι πλέον αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μου.

Τη σκυλίτσα μου, τη Μπέμπα, τη φροντίζω από 20-25 ημερών και τώρα είναι τεσσεράμισι χρονών. Τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους, παίζουν με τις ώρες και είναι πολύ αγαπημένες. Θυμάμαι πριν από καιρό με είχε επισκεφθεί μια φίλη με το σκυλάκι της. Μόλις το σκυλάκι είδε τη Μιλάγκρο προσπάθησε να της επιτεθεί, η Μπέμπα όμως μπήκε μπροστά και την προστάτεψε. Την έχει σαν παιδί της».


Δείτε επίσης:
Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα είναι ανάμεσα στους πέντε πιο κακοπληρωμένους του πλανήτη
DOC TV VIDEO: Ο Άλλος Άνθρωπος


 
εμφάνιση σχολίων