0
1
σχόλια
164
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
5 Απριλίου 2022
«Με δύο μήνες κρίση δεν έχει καταστραφεί ο κόσμος μην τρελαθούμε… Αντέχει ένας κόσμος να πάει και τρεις μέρες διακοπές. Σιγά!» σχολίασε ο Οικονόμου για την ακρίβεια  σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Στο πάνελ υπήρξε και ένα απολαυστικό «αμφιλεγόμενο» σιγοντάρισμα του Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος δήλωσε πως  παρόλη την ακρίβεια οι πολίτες φαίνεται πως έχουν χρήματα εφόσον οι κρατήσεις στο booking για το Πάσχα είναι φουλ: «Ωστόσο, αν ανοίξεις το booking αυτή την εποχή η πληρότητα για Πάσχα είναι πάνω από 90%. Θέλω να πω ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα για όλους. Προφανώς, υπάρχουν συμπατριώτες μας που ζορίζονται να βγάλουν τον μήνα και να πληρώσουν τα έξοδα τους και να κάνουν ένα καλό Πάσχα όπως επιθυμούν. Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα»

Η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στα στοιχεία της ΓΣΕΕ σύμφωνα με τα οποία 6 στους 10 έχουν μειώσει την κατανάλωση στα βασικά είδη διατροφής, οι 7 στους 10 έχουν περιορίσει τις δαπάνες για θέρμανση ενώ οι δαπάνες για την ψυχαγωγία παρουσιάζουν πτώση 80%...
 
εμφάνιση σχολίων