0
1
σχόλια
180
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Μαθήματα δημοσιογραφίας και ελευθερίας του λόγου από την ΕΡΤ
 
DOCTV.GR
28 Μαρτίου 2022
Με απόφαση της διοίκησης του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας κόπηκε ο Δημήτρης Μητσοτάκης από προγραμματισμένη συνέντευξη ενόψει της αυριανής συναυλίας για την Ειρήνη στα Προπύλαια.

«Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου» έγραψε σε ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του πρωθυπουργού είχε αναρτήσει ειρωνικό σχόλιο για την συναυλία της Ειρήνης, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες, γεγονός που προκάλεσε σχόλια από πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Δημήτρης Μητσοτάκης κ.ά.  Η ανάρτηση του μουσικού:

«Σήμερα 28.3 του σωτηρίου έτους 2022 ήμουν καλεσμένος να μιλήσω τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, στην εκπομπή των Βραδέλη-Μπίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης κατά της Ρωσικής εισβολής και του πολέμου.

Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει».
 
εμφάνιση σχολίων