0
1
σχόλια
454
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
«Από τη στιγμή που λέμε ότι το κτήριο έχει φύλαξη θα έπρεπε να φροντίζουν για την εικόνα μας. Πληρώνουμε κοινόχρηστα και μάλιστα υψηλά..». Διέρρευσε εσωτερικό email (ΦΩΤΟ)
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
16 Φεβρουαρίου 2022
Χώρος πολιτισμού ο ΙΑΝΟΣ, κατάστημα της οδού Σταδίου. Η επιχείρηση φιλοξενείται σ΄ένα «Μέγαρο» όπου τα βράδια βρέχουν την μοκέτα της εισόδου, προκειμένου «να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται απ΄έξω και μάλιστα σκοπεύει να ενεργοποιήσει και σειρήνα προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός.

Αυτά γράφονται στο οργισμένο εσωτερικό email της εταιρίας το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο προκαλώντας καραμπόλα οργής στα social. Γιατί δεν κάνει κάτι ο θυρωρός για την κατάσταση, αναφέρει το αγανακτισμένο email, εφόσον πληρώνουν υψηλά κοινόχρηστα στο Μέγαρο και κανονικά θα έπρεπε να έχει προσληφθεί security για το σκοπό αυτό. «Από τη στιγμή που λέμε ότι το κτήριο έχει φύλαξη θα έπρεπε να φροντίζουν για την εικόνα μας. Πληρώνουμε κοινόχρηστα και μάλιστα υψηλά..»

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα αντί να δίνουν τα χρήματά τους στα security να τα δίνουν στους ίδιους τους άστεγους και όλους τους πολιτιστικούς φορείς που συνεργάζονται μαζί τους να πάρουν θέση. Στο twitter φτιάχτηκε ήδη το ταγκ #cancel_IANOS.

Ιδού το mail που διέρρευσε:
Θέμα: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ... 

Καλησπέρα κ. **** Εύχομαι το μήνυμά μου να σας βρίσκει καλά. Ενημερώστε τους θυρωρούς να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το μέγαρο...... Εμείς χθες τους το είπαμε και μάλιστα πλύναμε τη μοκέτα για να είναι βρεγμένη η περιοχή Προφανώς αργά το βράδυ ξανά επέστρεψαν... αν δείτε προσεχτικά τη μοκέτα θα διαπιστώσετε ότι κοιμούνται στα βρεγμένα....

Τη βδομάδα που μας πέρασε είχα ένα RDV με τον υπεύθυνο των ΙΕΚ *** όπου από το Φθινόπωρο θα βρίσκονται στο κτήριο δίπλα μας... σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να το φτιάχνουν για να εγκατασταθούν και όπως μου είπε θα έχουν security, συνεπώς όλη η προίκα των άστεγων θα έρθει σιγά σιγά σε μας

Φοβάμαι ότι οι θυρωροί δεν θα κάνουν κάτι... Από τη στιγμή που λέμε ότι το κτήριο έχει φύλαξη θα έπρεπε να φροντίζουν για την εικόνα μας. Πληρώνουμε κοινόχρηστα και μάλιστα υψηλά κανονικά η φύλαξη θα έπρεπε να είναι από επαγγελματίες security. Δείτε και ενημερώστε μας. Εμείς από αύριο θα ενεργοποιήσουμε τη σειρήνα... Ευχαριστώ πολύ, Καλή Κυριακή με υγεία και όλα τα καλά!!!
εμφάνιση σχολίων