0
1
σχόλια
198
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Επιμένει ο Μπακογιάννης, Τώρα πιάνει τον άξονα Ομόνοια - Σύνταγμα…
 
DOCTV.GR
5 Οκτωβρίου 2021
Ναι, 9 στους 10 μόνιμους κατοίκους και εργαζόμενους στο Κέντρο της Αθήνας να εκφράζουν δυσφορία για τον «Μεγάλο Περίπατο», αλλά ο Μπακογιάννης επιμείνει.

Με ποιο τρόπο; Βάζοντάς το κεφάλι του πρότζεκτ στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο: εξαφανίζοντας την ονομασία του έργου αλλά και το οικονομικό κόστος.  

Θα τεθεί λοιπόν προς έγκριση στην συνεδρίαση της 1ης δημοτικής κοινότητας η μελέτη διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων του άξονα που συνδέει το Σύνταγμα με την Ομόνοια ενώ οι αλλαγές (περιορισμός λωρίδων των οχημάτων) δεν περιγράφονται στην μελέτη.

Τι κι αν το στένεμα της Πανεπιστημίου είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει περισσότερο τους Αθηναίους; Στην πρόσφατη έρευνα κοινού του ΑΠΘ και του Παντείου το 74% συμφώνησε με την άποψη ότι προκλήθηκαν σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων εντός και πέριξ της περιοχής παρέμβασης και το 55% απάντησε ότι δεν μείωσε τη διέλευση των Ι.Χ. από το κέντρο της Αθήνας ενώ το 87,8% δήλωσε καθόλου έως λίγο ικανοποιημένο με το έργο.

Η προς έγκριση μελέτη στο δημοτικό συμβούλιο προτείνει πολλές διαπλατύνσεις, δενδροφυτεύσεις, φωτισμούς και παρεμβάσεις, με στόχο «τη δημιουργία ζωτικών χώρων κίνησης για τους πολίτες της Αθήνας». Η μελέτη προς έγκριση δεν θα έχει οικονομικά στοιχεία!!

 
εμφάνιση σχολίων