0
1
σχόλια
472
λέξεις
210

Μια συνάντηση συναναστροφής, μουσικής και αλληλεγγύης. Καλά Χριστούγεννα Docers!

DOC TV
5 Δεκεμβρίου 2011

LIVE: Gadjo Dilo Swing Quintet | SOUNDTRACK: Mikael Delta. Christo Z. Olga Kouklaki. Serafim Tsotsonis. Nikko Patrelakis | FORUM «ΟNE DAY ON EARTH»: Mε τον Brandon Litman (ΝΥ) | ΓΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Θεωρήσαμε ότι η πρώτη μας επαφή στον πραγματικό κόσμο πρέπει να είναι μια συνάντηση συναναστροφής για τους docers και τους φίλους τους/μας. ­Τα MEETUP έχουν ένα κύριο σκοπό: βοηθούν ομάδες ανθρώπων να συναντιούνται, να οργανώνονται και να μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα. Το DOC TV είναι ανθρωποκεντρικό και υποστηρίζει κάθε τι νεωτεριστικό –ιδέες, τεχνολογίες, τέχνη, τρόπους συμβίωσης, αλληλεγγύης και επικοινωνίας, δρόμους που μας βελτιώνουν τη ζωή. Έτσι προσπαθήσαμε μαζί με φίλους και συνεργάτες να στήσουμε μια Κυριακή που να περιέχει κάτι καλό για όλους μας, να βρούμε κοινό τόπο, να χαλαρώσουμε, να μοιραστούμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να χαζέψουμε, να ονειρευτούμε μαζί.

Στο Meetup «One» γιορτάζουμε μέσω της Τέχνης:
LIVE: Οι φίλοι μας Gadjo Dilo Swing Quintet θα παρουσιάσουν το πιο φρέσκο live συναναστροφής και χορού της πόλης, με swing-folk και jazz μουσική.
SOUNDTRACK: Μιχάλης Δέλτα, Χρήστος Ζωγόπουλος, Όλγα Κουκλάκη, Serafim Tsotsonis, Νίκος Πατρελάκης. Παραγωγοί, docers και πολύτιμοι συνοδοιπόροι μας. Θα φέρουν την εκλεκτική τους μουσική για να ζεστάνουν τη γνωριμία μας και στα δύο επίπεδα του Hub Events.
DOC TV FEST: Το μικρό Doc Fest μας, με τα βίντεο που αγάπησαν οι Docers, θα προβάλλεται σε όλες τις οθόνες του Hub Events.

Στο Meetup «One» γιορτάζουμε την ανθρώπινη καθημερινότητα:
Με το ΟNE DAY ON EARTH, τον παγκόσμιο κινηματογραφικό και ανθρωπιστικό θεσμό και τον παραγωγό του Brandon Litman, που θα έρθει από τη Νέα Υόρκη. Θα μιλήσουμε για το πως μπορείς να οργανώσεις ένα μεγάλο project, για το πώς μπορείς να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα, για πρακτικές συμβουλές παραγωγής, και για το πώς «όλα εξαρτώνται από όλα πάνω στη Γη και όλα είναι Ένα» όπως λέει και ο ίδιος. Το O.D.O.E. γίνεται με τη βοήθεια 60 μεγάλων μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Ανάμεσά τους: Ηνωμένα Έθνη, UNESCO, Ερυθρός Σταυρός, WWF, κ.ά. Στην Ελλάδα το DOC TV λειτουργεί σαν local producer του project.

Στο Meetup «One» γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με Αλληλεγγύη:
Είμαστε Ένα. Ανοιχτή πρόσκληση ώστε να συγκεντρωθούν βιβλία-παιχνίδια-φάρμακα-ρούχα για να υποστηρίξουμε τους Γιατρούς του Κόσμου, σε ένα χειμώνα που η αλληλεγγύη φαίνεται να αποτελεί τη μόνη λύση. Αν δεν μπορείτε να κουβαλήσετε πολλά πράγματα, φέρτε ότι χωράει στην τσέπη σας, ακόμα και ένα κουτάκι παυσίπονα είναι πολύτιμα (ακόμα και μισό κουτάκι παυσίπονα, τόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει).

Με την υποστήριξη του εκπαιδευτικού ιδρύματος SΑΕ Institute Athens και του BEST 92,6

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC προσφέρει διπλές προσκλήσεις μέσω του site και του ραδιοσταθμού Best 92,6. Για όσους docers δεν θα έχουν πρόσκληση, φίλοι μας, προσπαθήσαμε να υπάρχει όσο το δυνατόν χαμηλότερη είσοδος και τιμές στα ποτά. Ως zeitgeist ξόρκι :)

DOC TV MEETUP | ΟΝΕ: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, 6μμ - 12πμ. The Hub Events, Αλκμήνης 5 και Σφηττιών (στάση μετρό Κεραμεικός), τηλ.: 210.34.11.009. Είσοδος: 3€, Ποτά: 3-5€


εμφάνιση σχολίων