0
1
σχόλια
185
λέξεις
210
DOCTV.GR
1 Σεπτεμβρίου 2021
Στο καταπράσινο πάρκο του Μεγάρου Μουσικής, λίγα μέτρα από την Βασιλίσσης Σοφίας, υπάρχει μια χρωματιστή αυλή, μέσα στα δέντρα. Το Noah εμπνέεται από τη λατινική Αμερική. Το Noah είναι ανοιχτό όλη την ημέρα. Το πρωί ξεκινάει με καφέ, το μεσημέρι σερβίρει μεξικάνικα ceviche και περουβιανά tiradito, αλλά και πίτσες ψημένες στον ξυλόφουρνο, ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και χορτοφαγικά πιάτα. Τα βράδια φιλοξενεί συχνά γνωστούς dj’s και σερβίρει signature cocktails (Ευζώνων Πάρκο Ελευθερίας Μέγαρο Μουσικής).

«Το Buba είναι ο Βούδας των Αθηνών». Το Buba Bistrot Exotique βρίσκεται σ' ένα νεοκλασικό κτίριο της Κηφισιάς. Με κρεμαστά φυτά, κρυφούς κήπους, ηλεκτρονικά beats, έθνικ cocktails και ταιλανδέζικη κουζίνα, το asian fusion στέκι του Γιάννη Ζουγανέλη (Madame Phu Man Chu, Bar Guru Bar) αποτελεί εξωτικό προορισμό (Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά).

Πιο κεντρικά στην καρδιά της Αθήνας, στην ταράτσα του Andaman στα Πετράλωνα, έχουμε πανοραμική θέα στην Πειραιώς αλλά τρώμε thai μέσα σε μια τροπική αστική αυλή. Όπως και στο χειμερινό Andaman, έτσι κι εδώ, οι ταϊλανδέζικες γεύσεις είναι μόνο ένας μέρος της εμπειρίας αφού η μουσική και τα κοκτέιλ είναι κανόνας για το thai party. (Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα, Πετράλωνα).

 
εμφάνιση σχολίων