0
1
σχόλια
190
λέξεις
TECH
ADVERTORIAL
27 Απριλίου 2021
Η νέα σειρά «42°C» σε παραγωγή COSMOTE TV είναι ένα ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ: Ο θάνατος μιας έφηβης κοπέλας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έρχεται να συγκλονίσει μια οικογένεια και ολόκληρη την τοπική κοινωνία ενός νησιού. Σκοτεινά μυστικά, πάθη, εντάσεις, περίεργες ισορροπίες και έντονοι χαρακτήρες, συνθέτουν το «παζλ» του ερωτικού-ψυχολογικού θρίλερ «42°C». Τα οκτώ επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Στο πρόγραμμα του μήνα ξεχωρίζoυν επίσης η δραματική σειρά εποχής, 3 επεισοδίων, του BBC «Pursuit of Love» με πρωταγωνίστρια τη Λίλι Τζέιμς, αλλά και το νέο τηλεοπτικό βήμα της βραβευμένης Άννα Πάκουιν «Flack», η πρεμιέρα της σειράς «Bloodlands», που σάρωσε σε τηλεθέαση στην Αγγλία σημειώνοντας 6 εκατ. views από το πρώτο επεισόδιο, αλλά και ο 2ος κύκλος της horror σειράς ανθολογίας «Creepshow» των Στίβεν Κίνγκ και Γκρεγκ Νικοτέρο.

Οι σειρές θα κάνουν Α' τηλεοπτική προβολή στα κανάλια COSMOTE SERIES HD & COSMOTE SERIES MARATHON HD με όλα τα επεισόδια back-2-back. Αμέσως μετά την πρεμιέρα τους, κάθε νέο επεισόδιο των σειρών θα είναι διαθέσιμο μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS, που περιλαμβάνει περισσότερες από 170 σειρές και πάνω από 290 ολοκληρωμένους κύκλους σειρών.
εμφάνιση σχολίων