0
1
σχόλια
202
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
21 Απριλίου 2021
Το χρονοδιάγραμμα του ανοίγματος αποφασίζεται και διαμορφώνεται σήμερα με 3 για το 5 άνοιγμα εστίασης, 10/5 άνοιγμα δημοτικών και γυμνασίων και 14/5 για το άνοιγμα διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

Παρά τις διαφωνίες μέρους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης δρομολογείται στις 3 Μαΐου. Μετά από 6 μήνες θα ανοίξουν και πάλι με τραπεζάκια έξω, αποστάσεις, περιορισμούς, self test και πιθανό κλείσιμο από τις 22.00). Η άρση θα επαναξιολογηθεί και την επόμενη εβδομάδα.

Το άνοιγμα της εστίασης θεωρείται η μόνη διέξοδος αποσυμπίεσης καθώς υπάρχει το κύμα των αγανακτισμένων που κάνουν πάρτι και δημιουργών εστίες υπερμετάδοσης. αλλά και το κύμα των πολιτών που ήταν εσώκλειστοι όλο αυτόν τον καιρό αλλά τώρα αρχίζουν να βγαίνουν έξω και αυτό το ποτάμι δεν φαίνεται να γυρίζει πίσω.

Οι επιχειρηματίες από την μια χρειάζονται αφενός χρόνο για να ανοίξουν αφετέρου χρειάζονται ενισχύσεις ενώ η πλατφόρμα για τα self test των εργαζομένων (θα υποβάλλονται σε τεστ δυο φορές την εβδομάδα) είναι ανοιχτή και από τις 25 Απριλίου.

Στις 14/5 προβλέπεται να ανοίξουν μαζί με τον τουρισμό και οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις εφόσον στις 15η Μαϊου ανοίγει και ο τουρισμός. Ελεύθερη θα είναι η μετακίνηση ως τις 10 το βράδυ τη μεγάλη Εβδομάδα και από τη Δευτέρα του Πάσχα, ως τις 11 το βράδυ...
εμφάνιση σχολίων