0
1
σχόλια
205
λέξεις
CULTURE
2023 Elevsis. Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζεται στην Ελευσίνα και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Το DOCTV.GR είναι χορηγός επικοινωνίας
 
DOCTV.GR
17 Μαρτίου 2021
Η Ελευσίνα, πόλη με πλούσια ιστορία που φιλοξενούσε στην αρχαιότητα μία από τις μεγαλύτερες και ιερότερες γιορτές της Ελλάδας, τα Ελευσίνια, συνεχίζει την παράδοση. Ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, με ανοιχτή πρόσκληση, καλεί τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να πάρουν μέρος και να διαμορφώσουν την ευρωπαϊκή γιορτή της τέχνης και του πολιτισμού, που φέρει τον τίτλο Mysteries of Transition (Μυστήρια Μετάβασης).

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ανεξάρτητους καλλιτέχνες, καλλιτεχνικές ομάδες, φορείς ή οργανισμούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα «Μυστήρια Μετάβασης» κινούνται σε τέσσερις στρατηγικές κατευθύνσεις: Πολιτισμός, Άνθρωπος, Πόλη και Περιβάλλον. Οι τρεις κεντρικοί θεματικοί άξονες του προγράμματος είναι: Άνθρωπος/Κοινωνία, Περιβάλλον και Εργασία. Τα προτεινόμενα έργα/δράσεις, μπορούν να αφορούν σε έναν ή περισσότερους θεματικούς άξονες, μία ή περισσότερες περιοχές τέχνης και δημιουργίας. Το DOCTV.GR είναι χορηγός επικοινωνίας.


ΑΥΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ:
Η υποβολής των προτάσεων ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2021.
Η υποβολή των προτάσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας, που βρίσκεται εδώ.
Όροι συμμετοχής εδώ.
Για διευκρινίσεις απευθυνόμαστε εδώ: email: [email protected]. Τηλέφωνο: +30 210 5547646. Διεύθυνση: Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Ελευσίνας, Τ.Κ. 19200.


Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ: «Όταν αποτυχαίνουν οι έρωτες…»
10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Τσαρούχης
7 λόγοι για τη διαδικτυακή Berlinale
εμφάνιση σχολίων