0
1
σχόλια
187
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
3 Μαρτίου 2021
Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τραυματιοφορέα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Όλα ξεκίνησαν μετά από σχετική αναφορά συναδέλφου του τραυματιοφορέα για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Ο καταγγελλόμενος φέρεται να επιχείρησε να βιάσει ένα 8χρονο αλλά και ένα 6χρονο κορίτσι. Για το ζήτημα έχει ήδη διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και, όπως αναφέρει το πόρισμα, υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά από τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση έδωσε και η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών. Ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή από την περασμένη Πέμπτη, ενώ την υπόθεση εξετάζει το πειθαρχικό συμβούλιο.

Το πόρισμα και οι μαρτυρίες. Αναλυτικότερα, στο πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης συντάχθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2021 (ΕΜΠ 36/8-2-2021) και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το piperata.gr, διαπιστώνεται ότι ένας τραυματιοφορέας, θώπευε τα παιδιά στα γεννητικά τους όργανα κατά τη διάρκεια συνεδρίας καθετηριασμών στο αιμοδυναμικό τμήμα του νοσηλευτικού ιδρύματος, Γιατρός καταγγέλει ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά γινόταν ενώ βρισκόταν η ίδια και άλλοι γιατροί μέσα στην αίθουσα και ενώ το θύμα βρισκόταν υπό γενική αναισθησία.
εμφάνιση σχολίων