0
1
σχόλια
184
λέξεις
TECH
Πρεμιέρες, κλασικά σίριαλ και νέες σειρές για την άνοιξη στην COSMOTE TV
 
DOCTV.GR | ΦΩΤΟ: Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΪΝ ΠΙΚΣ
28 Φεβρουαρίου 2021
H COSMOTE TV επιστρέφει τον Μάρτιο με νέες τηλεοπτικές σειρές και πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επιτυχημένων σειρών από τα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα και εταιρείες παραγωγής.

Από τις πρεμιέρες του Μαρτίου ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά «It's a Sin» του πολυβραβευμένου Ράσελ Τ. Ντέιβις με θέμα την πανδημία του AIDS, το αυτοβιογραφικό «We Children From Bahnhof Zoo», αλλά και η συνέχεια της δημοφιλούς επιτυχίας «A Million Little Things».

Με νέες σεζόν επιστρέφουν, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, η ιατρική σειρά «New Amsterdam», η κωμική σειρά «Zoey's Extraordinary Playlist», που χάρισε στην Τζέιν Λέβι υποψηφιότητα Α' γυναικείου ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες, καθώς και η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Wentworth».

Στην ατζέντα του μήνα βρίσκουμε επίσης, την εμβληματική καλτ σειρά του Ντέιβιντ Λίντς «Ο Ύποπτος Κόσμος του Τουίν Πικς» με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Κάιλ ΜακΛάχλαν. Άρωμα μυστηρίου φέρνουν το σκανδιναβικό νουάρ «Blinded: Those who kill», η νέα σειρά «The Drowning» για την απεγνωσμένη προσπάθεια μίας μητέρας να βρει τον επί  9 χρόνια χαμένο της γιο, αλλά και η πρώτη σεζόν της πολυσυζητημένης τηλεοπτικής ανθολογίας «The Terror».
εμφάνιση σχολίων