0
1
σχόλια
273
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Δύο εβδομάδες με φριχτές αποκαλύψεις και σιωπή από πλευράς κυβέρνησης κι αυτό που χρειάζεται είναι να διορθωθεί ο δημόσιος διάλογος…
 
DOCTV.GR
22 Φεβρουαρίου 2021
Και σήμερα δεν παραιτήθηκε η Μενδώνη. Παρά την κατακραυγή από πλευράς αντιπολίτευσης και καλλιτεχνών. 

Και σήμερα δεν παραίτησαν την Μενδώνη. 

Μετά από μια γραφειοκρατική και γενικόλογη θέση, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αφού καταδίκασε τη βία απ όπου κι αν προέρχεται, ανακοίνωσε συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή την Πέμπτη, με θέμα την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου!

Η ανάλγητη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στα απάνθρωπα γεγονότα των ημερών, διαβάστηκαν σήμερα ως εξής: «Ένα πρόβλημα κοινωνικό κινδυνεύει να χάσει την ουσία του, να οδηγήσει σε πλαστούς διχασμούς και να εκτροχιάσει τον δημόσιο διάλογο. Αυτό πρέπει να το προλάβουμε. Και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους»! Γι΄αυτό θα συζητηθεί, όχι το ζήτημα της συγκάλυψης όπως φωνάζει σύσσωμη η αντιπολίτευση, αλλά το θέμα του ορθού δημόσιου διαλόγου. Αυτό είναι το μείζον ζήτημα.

Η στρεψοδικία έφτασε στο αποκορύφωμα όταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός δήλωσε στο κανάλι Οpen: «Η πραγματικότητα είναι πως με υπουργό Μενδώνη και πρωθυπουργό Μητσοτάκη άρχισαν οι αποκαλύψεις, άρχισε η κάθαρση που επί δεκαετίες όλοι οι άνθρωποι αποδέχονταν τον συγκεκριμένο άνθρωπο» την ώρα που είναι γνωστό ότι ο Λιγνάδης διορίστηκε στη θέση αυτή από την κυβέρνηση.

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο αποπομπής της Λίνας Μενδώνη, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε: «Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής. Η κυβέρνηση στηρίζει την κυρία Μενδώνη. Η κυρία Μενδώνη είναι μια καλή υπουργός με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού». 

Γι’ άλλη μια φορά δηλαδή η συζήτηση γίνεται με όρους επικοινωνιακούς. Ακόμα και αυτοί όμως έχουν χάσει την όποια επαφή τους με την πραγματικότητα.


Διαβάστε επίσης: Ήταν ηθοποιός μας εξαπάτησε...
εμφάνιση σχολίων