0
1
σχόλια
187
λέξεις
210
Το Athens Photo Festival γίνεται 33 ετών, τα γιορτάζει στο Μουσείο Μπενάκη αλλά επεκτείνεται στους δρόμους της Αθήνας και στο διαδίκτυο
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
23 Σεπτεμβρίου 2020
Εκθέσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από διαφορετικές χώρες, εκπαιδευτικά προγράμματα, portfolio reviews, ομιλίες και παράλληλες εκδηλώσεις, τοποθετούν τη φωτογραφία στο επίκεντρο της Αθήνας, μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη.

Το Athens Photo Festival διανύει την τέταρτη δεκαετία του, αποτελεί το κορυφαίο φεστιβάλ φωτογραφίας της Nοτιοανατολικής Ευρώπης και είναι ένα από τα πέντε παλαιότερα στον κόσμο. Πρόκειται για μια διαρκώς εξελισσόμενη πλατφόρμα παρουσίασης των σύγχρονων τάσεων από το χώρο της εικόνας, με Έλληνες και διεθνείς συμμετέχοντες, που λειτουργεί ως ευκαιρία συσπείρωσης και συνεργασίας ανάμεσα στις χώρες και τους καλλιτέχνες.

Το κεντρικό πρόγραμμα των εκθέσεων του Athens Photo Festival  2020 μας περιμένει έως και τις 15 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138. Οι εκθέσεις 120 καλλιτεχνών επεκτείνονται και σε άλλους χώρους του ευρύτερου αστικού κέντρου της Αθήνας αλλά και online, διασταυρώνοντας φωτογραφικά έργα, βίντεο, αρχειακό υλικό, φωτογραφικά βιβλία σε έναν φωτογραφικό μαραθώνιο. Δείτε εδώ τις εκθέσεις του φεστιβάλ.


Info: Athens Photo Festival 2020, έως και τις 15 Νοεμβρίου, Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, Αθήνα, Ώρες λειτουργίας: Πεμ. & Κυρ. 12.00-18.00, Παρ. & Σαβ. 12.00-22.00.
εμφάνιση σχολίων