1
1
σχόλια
565
λέξεις
210
7 επιλογές από το πρόγραμμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος, με ή χωρίς είσοδο
 
DOCTV ΤΕΑΜ
3 Σεπτεμβρίου 2020
Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ανοίγει τις πόρτες τον Σεπτέμβριο με συναυλίες, ζωντανές αναμεταδόσεις, μαθήματα, προβολές, αναγνώσεις, DJ sets, καθώς και τον φεστιβάλ Μusic Εscapades. Οι περισσότερες από τις μουσικές εκδηλώσεις είναι ζωντανές, με ή χωρίς είσοδο.

Bloody Hawk LIVE #live: Από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ο Bloody Hawk θα ερμηνεύσει τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ 1 Ευρώ, που εξαιτίας των στίχων του, χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «o καλύτερος ελληνικός ραπ δίσκος του 2019», αλλά και από παλαιότερες δουλειές του. 18 Σεπτεμβρίου, 21:00. Εισιτήρια €10 (μειωμένο €5).


Μusic Εscapades #live #festival: Ο κύκλος συναυλιών επιστρέφει με ένα διήμερο γεμάτο με γνωστά αλλά και ανερχόμενα ονόματα της σύγχρονης ανεξάρτητης αθηναϊκής σκηνής. Η δυνατότητα παρακολούθησης του Music Escapades: In Orbit, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τις συναυλίες διαδικτυακά στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube. Info: Εισιτήρια €10 (μειωμένο €5). Οι συναυλίες είναι: Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, 20.00 -The Νoise Figures, -Whereswilder, -Dury Dava, -Daphne and the Fuzz. Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, 20.00 -Cayetano, -Lip Forensics, -S.W.I.M., -Danai Nielsen. 

Athens Pride Week – Ένα DJ set στο ΚΠΙΣΝ #livestreaming: Στο πλαίσιο του Athens Pride Week, το ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με το Athens Pride, το HER Project και το She Said So, παρουσιάζει τις DJ Salin, Fo & VRGN, οι οποίες θα παίξουν ταυτόχρονα στη σκηνή του ΚΠΙΣΝ, κι εμείς μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσω live streaming εδώ, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube. Info: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 21:30.

Aφιέρωμα στον Εnnio Morricone: Το μεγάλο αφιέρωμα στον Μαέστρο Ennio Morricone, περιλαμβάνει, προβολές ταινιών για τις οποίες είχε γράψει μουσική ο σπουδαίος Ιταλός συνθέτης και μία μεγάλη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (ΚΟΑ) στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου αρχιμουσικού Adrian Prabava. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα αναμεταδοθεί ζωντανά στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος με ελεύθερη είσοδο, καθώς και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube. Info: Προβολές, 8-12 Σεπτεμβρίου. Συναυλία, 13 Σεπτεμβρίου.

Εικαστικό Κέντημα: Τα έντομα του Πάρκου #Ελεύθερη είσοδος: Μαθαίνουμε απλές ή και πιο σύνθετες τεχνικές κεντήματος, δημιουργώντας το δικό μας εργόχειρο εμπνευσμένο από τη μεσογειακή φύση που βρίσκεται και σε κάθε γωνιά του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Ξεκινώντας από το ποιο είναι το καταλληλότερο ύφασμα για να κεντήσουμε, θα καθοδηγηθούμε στις βασικές τεχνικές κεντήματος μέχρι να έχουμε στα χέρια μας ένα ολοκληρωμένο έργο. Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αικατερίνη και Νικολέττα Χριστοπούλου/50. Info: Stitches of Greece. 09 και 23 Σεπτεμβρίου, 18.30-20.00, Μεσογειακός Κήπος. Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 #δράσεις #ομιλίες: Το σύνθημα φέτος είναι: «Μετακινήσου υπεύθυνα!». Το φετινό θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας εκφράζει τον φιλόδοξο στόχο για μια Ευρώπη ουδέτερη ως προς τις εκπομπές άνθρακα ως το 2050. Οι φετινές δράσεις αφορούν σε όλους τους τρόπους μετακίνησης: ποδήλατο, περπάτημα, μέσα μαζικής μεταφοράς. Info: Δράσεις και ομιλίες στις 16, 18, 19 Σεπτεμβρίου.

Λέσχη Ανάγνωσης: «Η μυστική ιστορία» της Ντόνα Ταρτ: Η Λέσχη Ανάγνωσης του ΚΠΙΣΝ, αυτό το μήνα συζητά το βιβλίο «Η μυστική ιστορία» της Ντόνα Ταρτ. Με συντονιστή τον συγγραφέα Πάνο Τσίρο, οι βιβλιόφιλοι δίνουν ραντεβού στον Μεσογειακό Κήπο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, για να συζητήσουν το βιβλίο της Αμερικανίδας συυγγραφέως. Info: 28 Σεπτεμβρίου, 18.30 - 20.30.
εμφάνιση σχολίων