0
1
σχόλια
394
λέξεις
TECH
Το BCA Βραβεύτηκε ως Κολλέγιο της Χρονιάς από τα Education Leaders Awards, ενώ διακρίθηκε με το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Εκπαιδευτικές επισκέψεις και βιωματική μάθηση»
 
DOCTV.GR
8 Ιουλίου 2020
Τα Education Leaders Awards, είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια, ως προσπάθεια να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές και η καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης. Ο θεσμός ξεχωρίζει τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σχολεία, φροντιστήρια και άλλους φορείς με εκπαιδευτική δραστηριότητα, οι οποίοι συστηματικά οραματίζονται και επενδύουν, δημιουργώντας νέους δρόμους στον τομέα της διδασκαλίας.

Φέτος συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 200 υποψηφιότητες, από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, και  ξεχώρισαν για την ποιότητά τους, από επιτροπή 36 ειδικών του χώρου της εκπαίδευσης, με πρόεδρο την κα Άννα Διαμαντοπούλου.

Ένα από το σημαντικά βραβεία του διαγωνισμού, είναι το «Κολλέγιο της Χρονιάς» καθώς ο νικητής προκύπτει από το άθροισμα της βαθμολογίας που παίρνει σε ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων που αποτυπώνουν τη συνολική του αξία.

Το BCA Βραβεύτηκε ως Κολλέγιο της Χρονιάς, το οποίο απέσπασε και μία ακόμα διάκριση: το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Εκπαιδευτικές επισκέψεις και βιωματική μάθηση».

Το BCA προσηλώνεται αποκλειστικά σε επιχειρησιακές σπουδές, κι έχει ιστορία στην πρωτοπορία, καθώς συνεργάζεται με διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ευρώπης, ενώ εδώ και μισόν αιώνα, εφαρμόζει προγράμματα διαδασκαλίας που αποτελούν καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.


Αξιοποιεί πλήρως την Πληροφορική κι έχει διασυνδέσει την ακαδημαϊκή του οικογένεια με τα πιο προηγμένα κέντρα γνώσης και έρευνας στον κόσμο αλλά και την αγορά εργασίας.

Στην κρίση του κορονοϊού, η εξ αποστάσεως διδασκαλία, την οποία το BCA είχε καθιερώσει εδώ και χρόνια, εμπλουτίστηκε με εφαρμογές που κατέστησαν την ηλεκτρονική συνεργασία εφάμιλλη της πραγματικής: καθηγητές και φοιτητές μπορούσαν να διαδράσουν μεταξύ τους ακριβώς όπως θα το έκαναν στην πραγματική τάξη.

Επιπλέον, το 2019 δημιούργησε το πιο σύγχρονο city-campus στην Ελλάδα (στο γνωστό «μπλέ κτήριο» του Αλέξανδρου Τομπάζη της Λεωφόρου Αλεξάνδρας), στα 4.100 τετραγωνικά του οποίου λειτουργεί και το πρώτο 5στερο ξενοδοχείο – προσομοίωση, αποκλειστικά για την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών του ξενοδοχειακού management.

«Για το BCA η αριστεία είναι καθημερινή εμπειρία. Βραβεύεται συνεχώς από την αγορά εργασίας, η οποία προσλαμβάνει τους σπουδαστές του πολλές φορές πριν ακόμα αποφοιτήσουν, βραβεύεται από τους γονείς που το τιμούν ως πρώτη επιλογή τους, βραβεύεται από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα που επιδιώκει τη συνεργασία του, ήταν επόμενο να βραβευθεί και από την επιτροπή ειδικών των Education Leaders Awards. Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε στους χιλιάδες νέους που εμπιστεύθηκαν στο BCA την εκπαίδευσή τους, ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που απλώς θεωρούμε καθήκον μας».
εμφάνιση σχολίων