1
1
σχόλια
188
λέξεις
VIDEO
Εμπειρογνώμονας στον τομέα της υγείας, μιλάει για την τρέχουσα κατάσταση της επιδημίας των κορονοϊών και για το τι μπορεί να μας διδάξει για το μέλλον
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
14 Μαρτίου 2020
Η παγκόσμια εμπειρογνώμονας στον τομέα της υγείας, Αλάνα Σάιχ, μιλάει για την τρέχουσα κατάσταση της επιδημίας κοροναϊού Covid-19,  και τι μπορεί να μας διδάξει σχετικά με τις επιδημίες που θα έρθουν στο μέλλον. Στην ομιλία της αναλύει από τους μηχανισμούς των επιδημιών, μέχρι τα προτόκολλα των χωρών, καθώς και την συλλογική αλλά και την ατομική ευθύνη.


Η Alanna Shaikh εργάζεται ως παγκόσμιος σύμβουλος υγείας. Είναι πτυχιούχος του πανεπιστημίου Georgetown ενώ έχει μεταπτυχιακό πάνω στη δημόσια υγεία από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Έχει ζήσει σε επτά χώρες και είναι συγγραφέας του βιβλίου «Τι μας σκοτώνει: ένας πρακτικός οδηγός για την κατανόηση των μεγαλύτερων παγκόσμιων προβλημάτων υγείας μας», ενώ αρθρογραφεί συχνά για την ανθεκτικότητα της ατομικής και συλλογικής υγείας στο thisworldneedsbrave.com. Αυτή η ομιλία γυρίστηκε από εθελοντές που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση TEDx. Οι ομιλητές και θέματα επιλέγονται ανεξάρτητα από τα TED.
 

Διαβάστε επίσης:
Ο ιός του φόβου στην παγκόσμια οικονομία
Κορονοϊός: Πώς δεν θα αγγίζουμε το πρόσωπό μας
Υπ. Υγείας: Τι να κάνουμε για να προστατευτούμε από τον κοροναϊό
εμφάνιση σχολίων