1
1
σχόλια
298
λέξεις
TECH
130 φιλμ και η τελετή των Όσκαρ σε ένα pop-up κανάλι
 
DOCTV.GR
20 Ιανουαρίου 2020
Τα βραβεία Όσκαρ ετοιμάζονται να κλείσουν τα 92 τους χρόνια. Κάνουμε προθέρμανση στο κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD με Οσκαρικές ταινίες καθημερινά, και παρακολουθούμε σε αποκλειστική μετάδοση την απονομή.

Το κανάλι, θα προβάλει περισσότερες από 130 ταινίες, οι οποίες είναι υποψήφιες για τα φετινά βραβεία, αλλά και κλασσικά φιλμ που πήραν Όσκαρ ή ήταν υποψήφιες στο παρελθόν, καθώς και εκπομπές σχετικές με τον μεγάλο θεσμό.

Κάθε Κυριακή στις 17.30, μέσα από την εκπομπή OSCARS’ Sundays, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα υποδέχεται στο στούντιο της COSMOTE TV καλεσμένους από τον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, οι οποίοι θα κάνουν τη δική τους πρόβλεψη για τους νικητές και θα αποκαλύπτουν αγαπημένες ταινίες και δημιουργούς. Το COSMOTE CINEMA OSCARS θα είναι διαθέσιμο έως και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ 2020: Το COSMOTE CINEMA OSCARS HD θα προβάλει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ζωντανά την 92η τελετή απονομής των OSCAR, σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στις 23.00, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής. Η εκπομπή OSCARS’ Night θα μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις, τα τελευταία προγνωστικά και το τι γίνεται στο κόκκινο χαλί, με ζωντανές συνδέσεις.

ΟΣΚΑΡΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ BLOCKBUSTER: Με 3 προβολές ταινιών καθημερινά, ξεκινώντας από τις 18.30, το COSMOTE CINEMA OSCARS θα προβάλλει μεταξύ άλλων τους περσινούς οσκαρικούς νικητές Η Παρείσφρηση (BlacKkKlansman) και O Πρώτος Άνθρωπος (First Man). Επίσης θα προβληθούν οσκαρικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, καθώς και βραβευμένα κλασικά κινηματογραφικά αριστουργήματα, όπως τα Cabaret, Breakfast at Tiffany's, Ινδοκίνα, Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν αλλά και ταινίες όπως οι: A Beautiful Mind, Milk, Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών, Ερωτευμένος Σαίξπηρ.


Ιnfo: Στο κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD βλέπουμε καθημερινά 3 Οσκαρικές ταινίες έως την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εκεί.
εμφάνιση σχολίων