0
1
σχόλια
442
λέξεις
Α' ΠΡΟΣΩΠΟ
Το αύριο ανήκει σε αυτούς που μπορούν να ακούσουν ότι έρχεται
 
DOCTV.GR
21 Ιανουαρίου 2020
Μένω πάντα κατάπληκτος με το ότι οι άνθρωποι παίρνουν αυτά που λέω στα σοβαρά. Εγώ δεν παίρνω τον εαυτό μου ποτέ σοβαρά.

Δεν μπορείς ούτε να κερδίσεις, ούτε να χάσεις εάν δεν τρέξεις στον αγώνα.

Πραγματική αποτυχία είναι όταν προσπαθείς να μαντέψεις το γούστο του ακροατηρίου. Δεν θα προκύψει τίποτα εκτός από ταπείνωση.

Καθώς μεγαλώνετε, οι ερωτήσεις μειώνονται σε περίπου δύο ή τρεις. Πόσο καιρό έχω ακόμα; Και τι να κάνω με το χρόνο που μου έχει απομείνει;

Τα έργα τέχνης, είναι το μοναδικό πράγμα που θέλω πραγματικά να κατέχω. Με θρέφουν. Το να τα κοιτάζω, μπορεί να αλλάξει το πρωινό μου.

Η δόξα μπορεί να πάρει ενδιαφέροντες ανθρώπους και να τους μετατρέψει σε μετριότητες.

Δεν ήταν πάντα σκοπός μου η αυτοέκφραση μέσω της δουλειάς μου. Ήθελα πραγματικά, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να συνεισφέρω με κάποιο τρόπο στον πολιτισμό στον οποίο ζούσα. Φαινόταν σαν πρόκληση να τον μετακινήσω λίγο προς τα εκεί που νόμιζα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να πάει.

Το να μιλάς για την τέχνη είναι σαν να χορεύεις για την αρχιτεκτονική.

Πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με ένα πτώμα, τουλάχιστον μία φορά. Η απόλυτη απουσία της ζωής είναι η πιο ενοχλητική και προκλητική αντιπαράθεση θα έχεις ποτέ.

Δεν βλέπω όρια ανάμεσα στις μορφές τέχνης. Νομίζω ότι όλες είναι αλληλένδετες.

Μπορώ να ζητήσω τσιγάρο σε κάθε γλώσσα.

Έχω εφεύρει εκ νέου την εικόνα μου τόσες πολλές φορές που είμαι σε άρνηση ότι αρχικά ήμουν μια υπέρβαρη Κορεάτισσα.

Μου προκαλεί δέος το σύμπαν, αλλά δεν πιστεύω απαραίτητα ότι υπάρχει μια ανώτερη νοημοσύνη πίσω από αυτό. Έχω ένα πάθος το οπτικό κομμάτι των θρησκευτικών τελετουργικών, αν και μπορεί να είναι εντελώς άδεια και να υπολείπονται ουσίας. Το θυμίαμα είναι ισχυρό και προκλητικό, είτε είναι βουδιστικό είτε καθολικό.

Είμαι απλώς ένας θνητός με δυνατότητες υπεράνθρωπου.

Έχω συνειδητοποιήσει πως δεν έχω καμία απολύτως ιδέα για το τι κάνω το ήμισυ του χρόνου μου.

Ίσως είμαι τρελός αλλά πάντα είχα μια αποκρουστική ανάγκη να είμαι κάτι περισσότερο από άνθρωπος. Ένιωσα πολύ μικρός ως άνθρωπος. Σκέφτηκα: «Θέλω να είμαι ένας υπεράνθρωπος».

Το Glam φύτεψε σπόρους για μια νέα ταυτότητα. Νομίζω ότι πολλά παιδιά χρειάστηκαν αυτή την αίσθηση επανεφεύρεσης κι έμαθαν ότι όσο τρελό κι αν  μπορεί να νομίζετε ότι είναι κάτι, υπάρχει τρόπος για να το κάνετε και να γίνετε αυτοί που θέλετε να είστε.

Η φήμη δεν σου προσφέρει τίποτα περισσότερο από μια καλή θέση σε ένα εστιατόριο.

Κάποιο πιστεύουν πως το να είσαι ροκ σταρ, παντρεμένος με ένα σούπερ μοντέλο, είναι από τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο. Έχουν δίκιο. Είναι.

Βρίσκω ελευθερία μόνο στη σφαίρα της εκκεντρικότητας.

Είμαι ένας στιγμιαίος αστέρας. Απλώς προσθέστε νερό και ανακατέψτε.

Το αύριο ανήκει σε αυτούς που μπορούν να ακούσουν ότι έρχεται.


Διαβάστε επίσης:
«Μαθήματα από τον David Bowie»
NTOKIMANTEΡ: David Bowie
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: King David
εμφάνιση σχολίων