0
1
σχόλια
348
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Από τον Μάνο Τσίζεκ
 
DOCTV.GR
20 Δεκεμβρίου 2019
Σήμερα στην Αμερική το κοινοβούλιο κατήγγειλε τον προεδρο Donald Trump και τον παρέπεμψε σε δίκη για καθαίρεση. Κοινή γραμμή των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ της καταγγελίας είναι το να μπορούν να απαντήσουν κάποια μέρα όταν ερωτηθούν από τα παιδιά και τα εγγόνια τους ότι: "Nobody is above the law. Not even the President of the United States."

Αντίθετα, στην Ελλάδα υπεράνω του νόμου είναι ο κάθε πολιτικός, ο κάθε αστυνομικός, ο κάθε χρυσαυγίτης, ο κάθε εισαγγελέας, ο κάθε δικαστής και ο κάθε εφοπλιστής. Στην Ελλάδα εφαρμόζεται αποκλειστικά το δίκαιο της πυγμής και ο νόμος λειτουργεί μονάχα ως ένα μαχαίρι στα χέρια των πιο σκοταδιστικών και αδίστακτων στοιχείων μιας κοινωνίας ενάντια στα πιο αδύναμα.

H αθώωση του Σαραλιώτη και η αποφυλάκιση του Κορκονέα σημαίνει ότι ίσως υπάρξουν και άλλοι Αλέξανδροι. Η αθώωση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, θα σημαίνει ότι ίσως υπάρξει και άλλος Παύλος Φύσσας. Το μήνυμα της νομοθετικής, της δικαστικής και της εκτελεστικής εξουσίας, είναι ξεκάθαρο και σαφέστατο: κανένα παιδί και κανένας ενήλικος στην Ελλάδα, από εδώ και στο εξής, ανεξαρτήτου πολιτικής ιδεολογίας και φυλής, δεν είναι ασφαλής απέναντι στα αδυσώπητα και σκοτεινά σχέδια του κράτους και του παρακράτους.

Είτε η αστυνομία, είτε η Χρυσή Αυγή, με πλήρη νομική ασυλία, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αφαιρέσει τα δικαιώματα του καθενός από εμάς, να κατασκευάσει ένα ψευδές κατηγορητήριο, να συκοφαντήσει και να διασύρει δημόσια την υπόληψή μας και να μας σύρει στα μπουντρούμια των βασανιστηρίων, στις αίθουσες των δικαστηρίων ή στον τάφο. Και για τον παλικαρά που θα αναλάβει τη βρωμοδουλειά, η βαρύτερη ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί είναι τα ισόβια, τα οποία σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα, είναι 5 με 15 χρόνια.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι ζωές μας, οι περιουσίες μας και η αξιοπρέπειά μας αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύουν περισσότερο από κανέναν πρόσφυγα και από κανέναν αναρχικό, αλλά από το ίδιο το ελληνικό κράτος το οποίο έχει εσωτερικεύεσει το βαθύτερο ήθος του παρακράτους και έχει γίνει πλέον ένας ανθρωποβόρος μηχανισμός καταστολής, προπαγάνδας, υφαρπαγής και ρευστοποίησης της περιουσίας του ελληνικού λαού προς όφελος αλλότριων χωρών και εγκληματικών συμφερόντων.


Διαβάστε επίσης: Δείτε το Dead Brother αποκλειστικά στο doctv.gr
εμφάνιση σχολίων