0
1
σχόλια
401
λέξεις
210
Μουσικές γιορτές στο Πάρκο. Με ελεύθερη συμμετοχή
 
DOCTV.GR
5 Δεκεμβρίου 2019
Dj set με τον Alex Kapranos - Franz Ferdinand: Ο δημιουργικός εγκέφαλος πίσω από τους Franz Ferdinand, έρχεται στο ΚΠΙΣΝ. Η σειρά μουσικών συναντήσεων SNFCC Sessions, παρουσιάζουν τον Alex Kapranos, ηγέτη και frontman των Franz Ferdinand, σε μια ανοιχτή συζήτηση και ένα DJ set που ισορροπεί ανάμεσα στις κιθάρες και τα electronics. Info: 14 Δεκεμβρίου, 19:30, Φάρος.

Dj set με τον Eddie Piller, Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Μια θρυλική φιγούρα της βρετανικής μουσικής σκηνής των τελευταίων 40 χρόνων έρχεται στην Αθήνα για ένα ιστορικό βράδυ στο καθιερωμένο πια πάρτι της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ. Φοράμε άνετα παπούτσια για χορό και καλωσορίζουμε το 2020 σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι με DJ τον μουσικό πρωτοπόρο, Eddie Piller. –Το intro/outro set αναλαμβάνει ο Johny Matto. Info: Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, 23:00-03:00, Αγορά.

Η Φιλαρμονική της Βιέννης, σε ζωντανή σύνδεση, Πρωτοχρονιά: Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με μία από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον κόσμο. Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού για τη συναυλία της Πρωτοχρονιάς, αποτελεί εδώ και χρόνια παγκόσμιο μουσικό γεγονός. Φέτος διευθύνει ο Andris Nelsons, διευθυντής της Boston Symphony Orchestra και αρχιμουσικός της ορχήστρας Gewandhaus της Λειψίας. Η συναυλία θα μεταδοθεί συνολικά σε 90 χώρες και περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές θα την παρακολουθήσουν. Info: Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου, 12:15. Είσοδος δωρεάν με ηλεκτρονική προεγγραφή. Η προεγγραφή ξεκινά τη Δευτέρα 16/12 στις 12.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ και την Τρίτη 17/12 στις 12.00 για το κοινό.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους El Sistema Greece και Dirty Athens Brass Band: Με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει κάλαντα από κάθε άκρη της γης και αγαπημένες μελωδίες από κλασική μέχρι ποπ, η ορχήστρα και η χορωδία της El Sistema μοιράζονται τη σκηνή με τους Dirty Athens Brass Band.  Το μουσικό πρόγραμμα El Sistema Greece (ESG) προσφέρει δωρεάν μαθήματα μουσικής σε παιδιά και νέους/νέες ηλικίας 5 -26 ετών ανεξαρτήτως καταγωγής, γλώσσας και θρησκείας. Η Dirty Athens Brass Band είναι μία εξαμελής ομάδα μουσικών που αποτελείται από πέντε πνευστά και ντραμς. Με κοινό άξονα την αγάπη τους για τη μουσική, διασκευάζουν γνωστά funk, pop, και r'n'b κομμάτια. Info: Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, 12:30, Φάρος.

Χριστουγεννιάτικος Κύκλος Κρουστών για Οικογένειες: Παιδιά και μεγάλοι, ντύνουν ηχητικά ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι με κρουστά από κάθε άκρη της γης. Αφρικάνικα Djembe, tamborim, κουδούνια και πολλά ακόμα είδη κρουστών, μαζί με χρηστικά αντικείμενα, συντονίζονται με ηλεκτρονικούς ήχους και μεταμορφώνουν μια γνωστή Χριστουγεννιάτικη ιστορία σε ένα πρωτότυπο ηχητικό τοπίο. Σχεδιασμός-Υλοποίηση: QUILOMBO LAB. Info: Κυριακές 22&29 Δεκεμβρίου, 5 Ιανουαρίου, 11:00, Μουσικός Κήπος.
εμφάνιση σχολίων