1
1
σχόλια
204
λέξεις
VISUALISM
Τα 132 σκαλοπάτια του Μπρονξ δέχονται επίθεση από τουρίστες του Instagram
 
DOCTV.GR
2 Νοεμβρίου 2019
Οι κάτοικοι της γειτονιάς στην οποία ο Joker χόρεψε τον τελευταίο του χορό στην ομώνυμη ταινία άρχισαν να δυσφορούν από τους τουρίστες οι οποίoι σπεύδουν κατά εκατοντάδες εκεί, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Τα 132 σκαλοπάτια που ενώνουν την Λεωφόρο Σαίξπηρ με την Λεωφόρο Άντερσον. έγιναν διάσημα κι έτσι τώρα οι τουρίστες της Νέας Υόρκης επιθυμούν να επισκεφθούν διακαώς το Μπρονξ, Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και κάποιοι γείτονες άρχισαν να ρίχνουν αυγά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trick or treat 🤡

A post shared by Teena Wang (@teena_wang) on


Το ίδιο έχει γίνει σε διάφορες γειτονιές ανά τον κόσμο, οι οποίες γίνονται διάσημες ως στόχοι των instagramers... Η φτωχή γειτονιά του Μπρονξ, που πληρώνει τώρα τα «κερατιάτικα» της χολιγουντιανής παραγωγής έβαλε τελικά μια προειδοποίηση στην σκάλα, προσπαθώντας να προλάβει χειρότερες αντι-τουριστικές αντιδράσεις από ξενυχτισμένους κατοίκους: Εδώ μένουν άνθρωποι. Παρακαλούμε μην μεταχειρίζεστε αυτή τη γειτονιά και τους κατοίκους της ως φωτογραφικό ντεκόρ.

Στο Instagram η σκάλα Hurvitz του Μπρονξ έχει χαρτογραφηθεί επισήμως ως Jokers Stairs και μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις εδώ.


Διαβάστε επίσης:
Σταματήστε να ποζάρετε στο Τσερνομπίλ!
Marvel Studios: Το νέο pop-up κανάλι
Το φινάλε του Mr. Robot
εμφάνιση σχολίων