0
1
σχόλια
176
λέξεις
210
Καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώνουν τη φωνή τους με το ΚΕΘΕΑ, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να πλήξει την πολιτική του ανεξαρτησία
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
16 Οκτωβρίου 2019
Το ΚΕΘΕΑ, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών θεραπείας και πρόληψης των εξαρτήσεων στην Ελλάδα. Εξυπηρετεί καθημερινά περίπου 3.000 άτομα, χρήστες και μέλη οικογενειών, με περισσότερες από 90 μονάδες σε όλη τη χώρα. Εδώ και 37 χρόνια που λειτουργεί ο οργανισμός, το Διοικητικό του Συμβούλιο εκλέγεται από όλα τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας, κάθε δύο χρόνια. Όμως πρόσφατα το υπουργικό συμβούλιο κατέθεσε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώνουν τη φωνή τους με το ΚΕΘΕΑ, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να πλήξει την πολιτική του ανεξαρτησία. Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Alex K. & Stef (Last Drive), Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια), Μαυρογιώργης, Γιώτα Νέγκα, Panx Romana, Παναγιώτης Σκουλάς. Συμμετέχουν το συγκρότημα Χορδές του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ και οι καλλιτεχνικές ομάδες του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Στον χώρο της συναυλίας, θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα του ΚΕΘΕΑ και των Συλλόγων Οικογένειας των θεραπευτικών προγραμμάτων.


Info: Συναυλία στήριξης του ΚΕΘΕΑ, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, Πλατεία Συντάγματος.
εμφάνιση σχολίων