0
1
σχόλια
199
λέξεις
210
Η φετινή Νύχτα Πολιτισμού της Αθήνας, μας ξενυχτά με 55 δωρεάν δράσεις σε όλη την πόλη
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
2 Οκτωβρίου 2019
Νυχτερινές επισκέψεις σε διάφορα σημεία της πόλης, όλες με άξονα τον πολιτισμό. Η πρωτοβουλία «Νύχτα Πολιτισμού» του Athens Culture Net από τον Δήμο Αθηναίων επιστρέφει με 55 δωρεάν δράσεις που ξεκινούν από το απόγευμα της 4ης Οκτωβρίου και τελειώνουν το πρωί.

Τέχνες και παιχνίδια μυστηρίου, προβολές και αναγνώσεις σε αναπάντεχους χώρους αλλά και εργαστήρια για κάθε ηλικία, μας περιμένουν σε όλη την πόλη. Επίσης στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται ελεύθερη είσοδος σε μερικά από τα πιο sos πολιτιστικά δρώμενα των ημερών, όπως η «Αποκάλυψη» στη Στέγη, το «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Πιραντέλο στο Εθνικό, αλλά και επίσκεψη στο νέο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλης & Ελίζα Γουλανδρή στο Παγκράτι.

«Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός» είναι το κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης και  η φετινή θεματική είναι αφιερωμένη σε όλες τις ηλικίες μα περισσότερο στο κοινό των 55+. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη ή με περιορισμένο αριθμό δελτίων εισόδου. Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ ή κατεβάστε το από εδώ.


Info: Νύχτα Πολιτισμού Athens Culture Net 2019, 4 Οκτωβρίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι το πρωί, σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας, Είσοδος: Δωρεάν ή με δελτία εισόδου.

Φωτό: Jimmy Teoh / Pexels
εμφάνιση σχολίων