0
1
σχόλια
306
λέξεις
210
Το φεστιβάλ που αγαπά τη γεύση, επιστρέφει με δύο τριήμερα γεμάτα μουσική
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
13 Σεπτεμβρίου 2019
Burger Fest 2019. H 4η διοργάνωση του φεστιβάλ που αγαπά τη γεύση και τη μουσική, φέρνει στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ. νόστιμες προτάσεις από τα καλύτερα burger houses της πόλης αλλά και πολλή μουσική.

Το line up των δύο τριημέρων περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Asian Dub Foundation, Cayetano, Kill Emil, Blend Mishkin & Roots Evolution, Wedding Singers, Bejeezus, Yakuza Six, Street Outdoors Soundsystem και Atomic Love.

Το φεστιβάλ ανοίγει με τους Asian Dub Foundation, που θεωρούνται «ένα από τα καλύτερα live συγκροτήματα τα τελευταία 30 χρόνια» και «η τελευταία οργισμένη μπάντα της Βρετανίας». Μετράνε ως τώρα 9 albums και αναρίθμητες συναυλίες ανά τον κόσμο. Οι ήχοι τους αντλούν έμπνευση από  ρυθμούς breakbeat, dub, ska, punk, rock, hip hop και electronica, ακόμα και από λαϊκές μουσικές της Ανατολής. Οι στίχοι τους είναι μανιφέστα ενάντια στον φασισμό, την ανισότητα και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Την ίδια μέρα, εμφανίζεται ο Cayetano, που μετρά άλμπουμ, μουσική για ταινίες και θεατρικά έργα, remixes για καλλιτέχνες όπως ο Parov Stellar, πολλές κυκλοφορίες και επιτυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μαζί τους ο παραγωγός και dj Kill Emil, που γεννήθηκε στη Βραζιλία και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Η δουλειά του περιλαμβάνει προσωπικά άλμπουμ, κυκλοφορίες σε ευρωπαϊκές εταιρίες, καθώς και εμφανίσεις στις μεγαλύτερες συναυλίες των trip/hip-hop καλλιτεχνών που γίνονται στην Ελλάδα (βλέπε Wax Tailor, Grammatic, Βonobo κ.ά.). Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι:
Παρασκευή 13/9: Asian Dub Foundation, Cayetano - Kill Emil
Σάββατο 14/9: Eisvoleas & band, Twinsanity
Κυριακή 15/9: Μαρίνα Σάττι, Street Outdoors Soundsystem, Atomic Love

Παρασκευή 20/9: Wedding Singers, Bejeezus, Yakuza Six
Σάββατο 21/9: Delinquent Habits, Blend Mishkin & Roots Evolution
Κυριακή 22/9: Inco - Closing Party


Info: Burger Fest 2019, Παρασκευή έως Κυριακή, 13-15 & 20-22 Σεπτεμβρίου, Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ., Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι. Ώρες λειτουργίας: Παρασκευές 17:00 - 01:00. Σάββατα 13:00 - 01:00. Κυριακές 13:00 - 01:00. Είσοδος: 5€ με μπύρα.
εμφάνιση σχολίων