1
1
σχόλια
276
λέξεις
TECH
Παράλληλες διαστάσεις και υπερφυσικό μυστήριο στη 2η σεζόν του σίριαλ σε παραγωγή Brad Pitt με την Brit Marling
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
28 Μαρτίου 2019
Υπερφυσικό, φαντασία και μυστήριο ενώνονται κι επιστρέφουν στη 2η σεζόν της σειράς του Netflix, The OA, που κατά πολλούς θυμίζει από αγαπημένο Stranger Things, μέχρι το Black Mirror, σε μια ιδιάζουσα, μεταφυσική μίξη.

Ο δεύτερος κυκλος περιπλέκει διάφορες ιστορίες και διαστάσεις. Οι φίλοι της ΟΑ έχουν μείνει εδώ συνεχίζουν τις ζωές τους όπως μπορούν. Η ίδια η ΟΑ ξυπνά σε μια παράλληλη διάσταση και βρίσκεται δέσμια τόσο του Hap (Jason Isaaks), όσο και του ίδιου της του εαυτού, καθώς συμβαίνουν καταστάσεις πέρα από κάθε φαντασία, που εμπεριέχουν τα όνειρα, το μεταφυσικό και πολλά αινιγματικά συμβάντα. Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με τον ντετέκτιβ Karim Washington  (Kingsley Ben-Adir) να προσλαμβάνεται από μία ηλικιωμένη Βιετναμέζα για να ερευνήσει την εξαφάνιση της εγγονής της.

Τη χρηματοδότηση του σήριαλ έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής του Brad Pitt, Plan B. Η δημιουργός και πρωταγωνίστριά του είναι η αγαπημένη σινεφίλ ηθοποιός Brit Marling που την πρωτογνωρίσαμε με το φιλμ επιστημονικής φαντασίας Another Earth και στην πρώτη σεζόν του The OA.


Η Brit Marling και Zal Batmanglij είναι δημιουργοί της σειράς ενώ έχουν συνεργαστεί ξανά για τις ανεξάρτητες ταινίες The Sound of My Voice (2011) και The East (2013). Η Marling κέρδισε την προσοχή του κοινού με το ντοκιμαντέρ, Μποξέρ και Μπαλαρίνες, το 2004. Αργότερα έγινε ένα από τα αστέρια του φεστιβάλ Sundance με την προβολή των Sound of My Voice, Another Earth και The East, στα οποία πάντα συνυπογράφει το σενάριο αλλά και πρωταγωνιστεί. Η μουσική της σειράς είναι από τον μουσικό παραγωγό και μέλος των Vampire Weekend, Rostam Batmanglij, ο οποίος είναι και αδελφός του δημιουργού Zal Batmanglij.
εμφάνιση σχολίων