1
1
σχόλια
175
λέξεις
TECH
Πάνω από 80 οσκαρικές ταινίες και η τελέτή των Όσκαρ σε ένα pop-up κανάλι
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
8 Φεβρουαρίου 2019
Τα 91α γενέθλια των βραβείων Όσκαρ πλησιάζουν. Την προθέρμανση κάνει το κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HDμε τρεις Οσκαρικές ταινίες καθημερινά, από τις 18:30. Το κανάλι, θα προβάλει περισσότερες από 80 ταινίες, οι οποίες είναι υποψήφιες για τα φετινά βραβεία, αλλά και κλασσικά φιλμ που πήραν Όσκαρ ή ήταν υποψήφιες στο παρελθόν. Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ 2019: Το COSMOTE CINEMA OSCARS HD θα προβάλει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ζωντανά την 91η τελετή απονομής των OSCAR, σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στις 23.30 με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί και θα κορυφωθεί στις 03.00, με την έναρξη της απονομής. Ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA 1HD θα μπορούμε να το δούμε με απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα που θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες.


Ιnfo: Κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, καθημερινά 3 οσκαρικές ταινίες έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εκεί.


Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2019: Οι Υποψηφιότητες
εμφάνιση σχολίων