0
1
σχόλια
180
λέξεις
210
Ένα «βιομηχανικό-vintage» καφέ-μπαρ, μας υποδέχεται μέρα και νύχτα στα Πετράλωνα
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
28 Φεβρουαρίου 2019
Μια τεράστια τζαμαρία αποκαλύπτει την επτάμετρη μπάρα που μας προσκαλεί να γίνουμε παρέα με όλους. Το Rudu Bar βρίσκεται ανάμεσα σε Γκάζι, Θησείο και Πετράλωνα, θυμίζει λίγο βιομηχανικό Βερολίνο, λίγο vintage σαλόνι της γιαγιάς, και μας περιμένει από το πρωί για καφέ, κι έπειτα για ποτό και μουσική μέχρι αργά το βράδυ.

«There is a light that never goes out» γράφει η νέον γραμματοσειρά που δανείζεται τον στίχο των Smiths και φωτίζει το πίσω μέρος του μαγαζιού. Από τα decks του περνάνε διάφοροι dj’s όπως η A’bleiz Meursault και ο Alex-x Afanas (τον γνωρίσαμε στ decks του «Ανθρώπου»).

Το Rudu αγαπά τον καφέ. Ο ένας του μύλος σερβίρει σταθερά Utopia Coffees. Ο άλλος εξερευνά νέες γεύσεις, προτείνοντας τακτικά νέους λατινοαμερικάνικους και αφρικανικούς καφέδες, που μπορεί να έχουν ακόμα και νότες από φρούτα ή λουλούδια.

Εδώ μπορούμε να έρθουμε πρωί και να δουλέψουμε με το λάπτοπ μας ή για ποτό μετά τη δουλειά και να συνεχίσουμε μέχρι αργά το βράδυ, με διαλεγμένα κρασιά, καθώς και κλασικά αλλά και signature κοκτέιλ.


Info: Rudu Bar, Ευάδνης 1 και Ηρακλειδών 70, Πετράλωνα.
εμφάνιση σχολίων